Dos regidors de Benidorm gairebé arriben a les mans durant el recés d’un ple

La sessió plenària a Benidorm ha començat més calenteta que els bombos del sorteig de la Loteria de Nadal. En un dels primers recessos, mentre es discutia sotmetre a votació que es posposés l’aprovació del plec de la Zona Blava, els regidors José Antonio Marcet (PSOE) i Antonio Pérez (PP) han tingut un petit xoc que gairebé fa que arribin a les mans.

En aquest moment, els assistents al ple han observat com havien de separar Marcet de la taula en què es trobava Pérez, després que el portaveu popular donés avís a l’alcalde, Agustín Navarro, al crit de Alcalde, si us plau !. A continuació, Marcet ha cridat: “Si aquest és tonto què vols que jo li faci”. Segons alguns companys de Corporació, afins al PP, l’enfrontament s’ha produït quan el regidor de Seguretat li ha preguntat l’edil popular què anava a votar sobre un punt extraordinari relacionat amb incentius relacionats amb el sector hoteler.

Segons les mateixes fonts, Pérez li ha assenyalat que ja havia quedat amb l’alcalde en com anaven a actuar en els diferents punts del ple. El regidor del PSOE li ha dit que això no és el que li havia preguntat i segons aquestes fonts, li ha etzibat a continuació que era un “gilipolles”. Les mateixes fonts precisen que llavors Pérez s’ha aixecat ia continuació Marcet l’ha empès i aquí és on ha vingut la intervenció dels companys perquè la cosa no anés a més. Segons fonts socialistes, quan el regidor de Seguretat li ha recriminat a Pérez que no li estava contestant a la pregunta que li ha fet, aquest li ha dit “si m’ho preguntes amb aquesta xuleria no t’ho dic”. També han subratllat que Marcet volia saber aquesta informació perquè està malalt i, per tant, li interessava conèixer en quant s’anava a dilatar la sessió plenària.

En aquest moment, Marcet ha insultat a l’edil, aquest s’ha aixecat i, segons els socialistes, s’ha acostat massa a Marcet i els han hagut de separar. Confirmen que hi va haver “una petita empenta” per part del seu company, però matisen que el portaveu popular es va acostar massa al cos del seu oponent polític en una actitud “molt xulesca”, diuen.

Dos regidors de Benidorm gairebé arriben a les mans durant el recés d'un ple
Dos regidors de Benidorm gairebé arriben a les mans durant el recés d’un ple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *