Educació retallarà altres 6 aules en col·legis de la Marina Baixa

Benidorm i l’Alfàs del Pi es presumeixen un any més com els principals perjudicats per les retallades previstes per la Conselleria d’Educació de cara al proper curs 2015-2016. Així es desprèn, almenys, de la proposta d’arranjament escolar presentada pel departament que dirigeix María José Catalá, segons la qual la ciutat turística perdrà tres unitats d’Educació Infantil, distribuïdes en les escoles Mestre Gaspar López, Puig Campana i Basc Núñez de Balboa, que se sumaran a una quarta inhabilitada aquest any al Miguel Hernández, segons van denunciar ahir des del sindicat STEPV i la coalició Compromís per Benidorm.

Pel que fa a l’Alfàs del Pi, la proposta d’arranjament escolar contempla la supressió d’una altra unitat d’Infantil en el col·legi públic Racó de l’Albir.

Altea, La Nucia i Bolulla guanyen

En la banda oposada, Altea guanyarà una aula de Primària en el col·legi de L’Olla; La Nucia, una altra de Primària al CEIP La Muixara; Bolulla, un d’Infantil; mentre que en el cas de la Vila es preveu dotar d’una unitat de Primària més als col·legis Gasparot i Secanet, i suprimir una a Poble Nou.

Des de Compromís per Benidorm lamentar que la proposta d’arranjament escolar «perjudica» notablement a Benidorm i van avançar que demanaran a la Conselleria «explicacions» de per què la ciutat perdrà quatre aules mentre que municipis com Altea o Bolulla, on també ha baixat el padró, disposaran d’una unitat més respectivament.

Per la seva banda, des del STEPV van anunciar que animaran els centres a que al·leguin.

Educació retallarà altres 6 aules en col·legis de la Marina Baixa
Educació retallarà altres 6 aules en col·legis de la Marina Baixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *