El Benidormense Rodrigo Sebastià campió del món de pilota

Benidorm ja pot presumir de tenir un nou campió del món. Es tracta de Rodrigo Sebastià, el jugador de pilota valenciana que aquest passat cap de setmana es proclamava a Massamagrell campió amb els seus companys que configuraven l’equip de la Selecció Valenciana que, representant a Espanya participava el el VIII Campionat del Món.

D’aquesta manera els jugadors nacionals recuperaven el títol aconseguit el 2002 a l’Argentina, ja que en l’últim (2012) guanyava Holanda a casa i en l’anterior Bèlgica a Equador.

Per tant els valencians després del bronze de equador i la plata d’Holanda, assaborien l’or en la localitat del Horta Nord. El Benidorm Rodrigo, que alterna la Universitat amb la pilota, ja que és professional de l’empresa Val Net deia avui “Estic molt satisfet d’aquest Mundial, ja que he jugat pràcticament en totes les modalitats”.

Respecte a la dificultat de la competició afegia “el més fàcil per a nosaltres va ser l’Escala i Corda, al Joc Internacional, vam tenir la mala sort que se’ns va lesionar Genovés a la semifinal, però tot i així vam aconseguir guanyar a Bèlgica a la final”. Respecte a la final de “Llargues” que els va impedir fer ple deia que “la partida va ser igualadíssima, ja que estàvem 9-9 i 30-30 i els belgues ens van guanyar els dos últims quinzes” .Així doncs Rodrigo costat dels seus companys són campions del món, però en qualsevol altre esport estarien a les portades dels diaris i en les televisions, segurament guanyarien també molts diners, però ells juguen a l’esport que els agrada i no els importa la fama, almenys nosaltres ens veiem en l’obligació de reconèixer com el que són, tot uns campions del món.

El Benidormense Rodrigo Sebastià campió del món de pilota
El Benidormense Rodrigo Sebastià campió del món de pilota

Fuente: Portal Benidorm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *