El Consell de Dones de Benidorm es reuneix per organitzar els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

El Consell de Dones per a la Igualtat de Benidorm s’ha reunit aquest matí a l’Ajuntament per començar a organitzar les activitats que es desenvoluparan al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebrarà el proper 25 de novembre.

Així mateix, els membres del consell han abordat les accions de prevenció per al concurs escolar ‘Propostes contra la Violència de Gènere’, els premis es lliuraran el mateix dia 25 de novembre, a les 12.00 hores, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Benidorm .

El certamen ha convocat a tots els centres educatius de la ciutat per participar, amb l’objectiu de “conscienciar i sensibilitzar els més joves sobre aquesta xacra que persisteix en la societat actual i en la qual hem d’implicar tots en lluitar contra ella i començant , molt especialment, a la base educativa “, ha recalcat l’edil d’Igualtat, M ª Ángeles Valdivieso.

El tema per al concurs se centrarà, partint del coneixement que tenen els joves sobre la violència de gènere en la societat actual, en propostes per eradicar estereotips de gènere i actuacions per combatre la violència de gènere.

Els treballs s’hauran de presentar en Power-Point i el temps màxim de presentació serà d’un minut. El termini de lliurament dels treballs finalitzarà el pròxim 17 d’octubre. El primer premi del concurs consistirà en una Tablet i hi haurà quatre premis finalistes que rebran un ebook.

La reunió del Consell de Dones per a la Igualtat d’avui ha estat encapçalada per la seva presidenta, M ª Ángeles Valdivieso que ha estat acompanyada per Miguel Llorca, en representació del grup municipal liberal; Ángela Llorca, representant al grup municipal popular; M. Dolors Lillo Senac, coordinadora de la Regidoria de Benestar Social; M. José García López, responsable d’Infodona; així com per les diferents representants de les associacions locals impulsades per dones com ara Mestresses de Casa, Anemone, Patch- Benidorm i Bolilleres de Benidorm.

Consell de Dones per la Igualtat

El Consell de Dones per la Igualtat va ser aprovat pel Ple Municipal el 28 de gener de 2013. La seva creació constitueix un impuls per a les polítiques locals d’igualtat d’oportunitats com a fruit de la col · laboració entre l’Ajuntament de Benidorm i els agents socials. Els objectius que persegueix aquest organisme són fomentar la igualtat de gènere en tots els àmbits municipals i combatre qualsevol discriminació per raó de sexe, propiciar la participació de les dones en el desenvolupament de polítiques municipals d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, ser un espai de trobada i interlocució entre l’administració local i la ciutadania en matèria de promoció de la dona i impulsar la col · laboració i cooperació entre diferents administracions, associacions i entitats.

El Consell de Dones de Benidorm es reuneix per organitzar els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere
El Consell de Dones de Benidorm es reuneix per organitzar els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *