El mar i el ‘skyline’ de Benidorm, protagonistes del cartell del Low Festival

Una sirena al més pur estil lower, la Mediterrània i la platja de Llevant. Tot això fos amb elskyline únic de Benidorm, les seves atraccions turístiques i el Puig Campana, la mítica muntanya la llegenda diu que és l’origen de la famosa illa de Benidorm. Aquest és el paisatge que protagonitza el nou cartell oficial del Low Festival i que acompanyarà a l’esdeveniment per a l’edició de 2015.

La imatge servirà com a teló de fons a les bandes que formaran part del cartell de la programació per a l’edició de 2015 que se celebrarà del 24 al 26 de juliol a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

De fet, ja s’ha llançat la primera imatge amb els noms que fins ara ja ha desvetllat l’organització: Kasabian com a primer cap de cartell, Supersubmarina, Corizona, Delafé i las Flores Azules, Gos o Els Enemics. Més de 80 bandes aniran omplint aquest fons Benidorm d’aquí a la celebració de l’esdeveniment.

La imatge escollida ha volgut recuperar l’essència dels cartells musicals d’autor amb el mar com a element principal. El disseny arriba de mans d’Álvaro P-FF, un dels noms claus de la il·lustració musical a Espanya.

Des del seu estudi a Malasaña, el barri en què ha crescut i ha desenvolupat gairebé tota la seva activitat professional, l’il·lustrador ha posat imatge a la música d’artistes com Of Montreal, Redd Kross, Los Coronas o Fountains of Wayne. Amb un estil a cavall entre l’estètica skate dels 80 i la cartelleria americana dels 90, Álvaro P-FF ha creat un estil clarament identificable, que ha portat a la revista Rolling Stone a qualificar com “l’home que ha posat imatge a Malasaña “.

El Low ha volgut amb aquest cartell “cuidar fins l’últim detall” i seguir apostant per “la qualitat a tots els nivells”, des de l’experiència musical i vacances fins a la comunicativa, segons ha informat l’organització aquest dijous en un comunicat. “La imatge gràfica del # Low2015 torna als orígens del cartell musical tradicional, dissenyat i dibuixat amb cura. A més, recull algunes de les claus que converteixen la cita Benidorm en una experiència única per als lowers “.

El mar i el 'skyline' de Benidorm, protagonistes del cartell del Low Festival
El mar i el ‘skyline’ de Benidorm, protagonistes del cartell del Low Festival

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *