El nou centre comercial de Benidorm crearà 2.000 llocs de treball

Uniball-Rodamco invertirà 3 milions d’euros en la construcció de la rotonda.

L’obra permetrà l’accés a la nova zona comercial que té previst construir a Benidorm i al futur polígon industrial -el primer a la ciutat-. Els càlculs de l’empresa i Ajuntament preveuen la creació de 2.000 nous llocs de treball.

Així ho ha assegurat aquest matí el regidor d’Urbanisme, Rubén Martínez, quan ha revelat que en el pròxim ple es portarà a votació la signatura de la proposta de conveni de col·laboració amb la multinacional francesa Uniball-Rodamco, especialitzada en la construcció de grans centres comercials, amb presència en 12 països de la Unió Europea i responsable a Espanya, concretament, del desenvolupament de projectes com La Maquinista a Barcelona o Parc Sud a Madrid.

L’Ajuntament, per la seva banda, hauria d’invertir un milió d’euros i es faria càrrec de la diferència si es superessin els tres milions previstos de la rotonda. Si Uniball-Rodamco tingués dret a la bonificació de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) es podria destinar aquesta quantitat a millorar els accessos de la CV-70 i, fins i tot, a la construcció del previst vial de les discoteques. En tot cas, sempre es seguirien les directrius del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).

El centre comercial estarà situat a les rodalies del cementiri i permetrà el desenvolupament del sector industrial que no té Benidorm. Es generaran «2.000 llocs de treball», va apuntar Martínez; és a dir, més del 25% de l’atur que pateix la ciutat.

L’edil socialista confia que el projecte sigui donat suport, sense fissures, per tots els grups en el pròxim ple. Ha indicat que les obres podrien començar «immediatament, quan es signin els convenis». El centre comercial podria inaugurar-se, si es compleix el pla previst, a finals de 2015, 2016 com a màxim.

El nou centre comercial de Benidorm crearà 2.000 llocs de treball
El nou centre comercial de Benidorm crearà 2.000 llocs de treball

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/el-nuevo-centro-comercial-de-benidorm-creara-2-000-puestos-de-trabajo/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *