El Palau obri les portes després d’eliminar la legionel·la

La Conselleria de Sanitat permet la reobertura del Palau d’Esport l’Illa de Benidorm

Mitjançant un comunicat de les regidories de Salut i Esports, es confirma la reobertura del Palau d’Esports després que els responsables de la conselleria garanteixin la total normalitat després del brot de legionel·la. El partit popular, per la seva banda, es queixa que cap dels seus escrits sobre les instal·lacions dirigides a l’Ajuntament han obtingut resposta.

Al llarg d’aquests dies s’han realitzat tres hipercloracions «per tal que no hi hagi ni el més mínim rastre del bacteri», va assenyalar l’edil de Salut, Mª Ángeles Valdivieso. Per la seva banda, el responsable d’Esports, Juan Ramón Martínez, i per a major tranquil·litat de la ciutadania, va anunciar que encara romandran uns dies tancades la piscina i el gimnàs on es presumeix que va sorgir el brot i va assegurar que «en els pròxims dies estaran totes les instal·lacions operatives al 100% ».

Aquesta mesura permet la celebració al Palau del Campionat Nacional de Dards Electrònics previst per aquest cap de setmana i que acostarà a Benidorm a gairebé 6.000 persones que pernoctaran als nostres hotels.

El Palau obri les portes després d'eliminar la legionel·la
El Palau obri les portes després d’eliminar la legionel·la

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/el-palau-abre-sus-puertas-tras-eliminar-la-legionela/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *