El ple aprova el pressupost de 2015 amb diverses al·legacions als comptes

L’oposició municipal de Benidorm ha forçat avui el govern local del PSOE, en minoria amb 10 regidors enfront de 15, a acceptar algunes al·legacions presentades al pressupost municipal de 2015 i que en un principi els socialistes proposaven desestimar. En concret, es debatien sis blocs d’al·legacions registrades per agrupacions polítiques sense representació municipal, associacions de veïns o particulars.

Una de les al·legacions acceptades per PP, Liberals i el no adscrit, Joan Àngel Ferrer, és la que havia presentat l’associació de veïns Montbenidorm per reclamar la creació d’un parc públic al barri de la Cala, darrere del centre social Tanit. Els veïns sol·licitaven urbanitzar la parcel·la per crear una zona infantil i per a majors o, si no, habilitar places d’aparcament, segons han explicat durant la sessió.

La segona proposta que han donat suport els tres grups de l’oposició han estat les al·legacions del sindicat professional SPPLB per iniciar una nova valoració de llocs de treball i adequar les productivitats que es concedeixen a funcionaris.

Finalment, PP i Ferrer també han donat suport l’al·legació d’un particular que reclamava reformar el carrer Girona per adequar al seu nou estat de vianants, a la qual Liberals s’ha abstingut.

El PSOE ha rebutjat totes les al·legacions, segons l’edil d’Hisenda, perquè així ho aconsellava l’interventor en el seu informe. Així mateix, Guijarro ha assenyalat que algunes propostes eren més reclamacions que al·legacions i obligarien a modificar els pressupostos, pel que era més oportú que la pròxima corporació decidís què fer. Les seves explicacions no han estat tingudes en compte per l’oposició, que sí que ha votat en contra d’altres al·legacions de calat polític.

Pressupost de 2015
Amb el tràmit d’al·legacions, el pressupost municipal de 2015 ha quedat aprovat definitivament, gràcies al vot a favor dels socialistes, l’abstenció de populars i liberals i el vot en contra de Ferrer; tots han votat en el mateix sentit que el febrer passat, quan es va produir l’aprovació inicial.

El nou govern en minoria aconsegueix aprovar el pressupost

Fuente: http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2015/03/31/pleno-aprueba-presupuesto-2015-alegaciones/1616170.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *