El rastre de Benidorm reclama als comerciants que acaben amb la recollida de signatures

El president de l’associació independent de comerciants de Benidorm (AICO), Raúl Parra, va rebre dimecres un requeriment notarial perquè cessés en la seva campanya de recollida de signatures en contra del rastre que s’ubicarà a la ITV. L’escrit, enviat directament a la botiga que regenta l’empresari, venia de part de la mercantil Outlet Market, que serà l’encarregada de muntar aquest nou negoci. Tot i que adverteixen que si no es prenen les mesures que li exigeixen, recorreran a la via judicial, Raúl Parra ha afirmat que seguirà amb la recollida de signatures encara que estigui rebent una «pressió personal». El representant d’Outlet Market, José María Miranda, va comentar que se li va enviar el requeriment al seu negoci perquè era «la forma més fàcil de localitzar-lo, però això va per ell i l’associació».

El detonant d’aquesta mesura per part del rastre es troba quan la setmana passada van repartir 1.000 cartells entre els comerços de Benidorm. Els locals van penjar així en els seus aparadors l’avís en què animen els clients a signar en contra que el «mercat obri durant quatre dies a la setmana».

En el requeriment li demanen a Raúl Parra que reconegui diferents conceptes. Entre ells està en primer lloc, que no pot argumentar que Outlet Market té la intenció d’establir un servei d’autobusos per transportar clients. Per la seva banda, l’associació afirma que des de l’Ajuntament li han confirmat que l’afluència de gent farà necessari aquest transport. En segon lloc demanen que afirmin que en els expedients administratius es comprometen a oferir antiguitats, objectes usats, oportunitats, articles d’artesania i altres productes, en referència al temor de l’associació que venguin gènere propi del mercat. Aquests contesten amb dubtes amb què abastar el terme «altres».

A més, exigeixen que neguin que estan vinculats a dos mercats de la província d’Alacant, així com reconèixer que l’empresa s’ha ajustat a la legalitat per aconseguir tots els permisos. En referència al primer, diuen que «tercers» li han dit que un dels col·laboradors «té relació amb els dos mercats».

Així mateix, l’empresa del rastre acusa en l’escrit de competència deslleial i imputar conductes delictives a la mercantil.

Cal recordar que la mercantil té obert un expedient de lesivitat per part de l’Ajuntament, i la licitació de Conselleria i del consistori està en dos procediments judicials encara sense data.

rastro-reclama

Fuente: http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2016/01/24/rastro-reclama-comerciantes-terminen-recogida/1719790.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *