Els alumnes del TAPIS de Benidorm, protagonistes d’un anunci de Suchard

A Benidorm ja se sabia que els alumnes del Taller de Prelaboral d’Inserció Social (TAPIS) eren veritables artistes. Ja ho havien demostrat amb els curtmetratges Superminusman, Johny Balines i la ploma sagrada o Jaume I, un història diferent. Però ara, a més, ho van a saber a tot Espanya, perquè els nois i noies del TAPIS s’han convertit en protagonistes del nou anunci de la coneguda marca de torrons i xocolates Suchard. I ho han fet després de ser un dels guanyadors del concurs ‘Homenatge a la màgia del Nadal’, organitzat per Suchard per premiar els millors moments màgics dels seus consumidors durant la campanya nadalenca.

Segons han explicat des de l’Ajuntament, el certamen consistia en fer un vídeo nadalenc amb la cançó ‘Fet amb els teus somnis’ de Funambulista. Els alumnes del TAPIS van rodar el seu en les instal·lacions del centre social José Llorca Linares, on se’ls pot veure decorant les instal·lacions amb adorns nadalencs, ballant i compartint taula, regals i moments abillats amb barrets de Pare Noel.

Amb fragments dels vídeos guanyadors, Suchard ha compost la seva espot per a la campanya de Nadal, que es va estrenar a la televisió la mitjanit del 23 de desembre als canals del grup Mediaset i en els autonòmics.

En tots aquests canals es pot seguir veient la versió reduïda de l’anunci, mentre que el vídeo íntegre d’una mica més de 6 minuts de durada està penjat a les xarxes socials de la marca -Facebook i Twitter-, al seu canal de Youtube i en el seu pàgina web. A més, Suchard ha inserit en el seu Facebook els vídeos originals de tots els guanyadors. Aquí el dels nois i noies del TAPIS supera ja les 12.000 reproduccions.

L’edil de Benestar Social, Cristina Escoda, ha assegurat que els alumnes del TAPIS estan “molt emocionats” amb aquest premi, que se suma als molts que ja han aconseguit amb els seus curtmetratges o en els diferents certàmens de targetes nadalenques als quals es han presentat.

Per la seva banda l’alcalde, Agustín Navarro, ha felicitat tant als alumnes com als seus monitors per aquesta iniciativa en què “van posar tota la seva il·lusió”. “Una vegada més el seu esforç i treball ha tingut bona recompensa”, ha manifestat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *