Els comerciants confirmen que han venut més aquesta Setmana Santa encara miren a l’estiu amb cautela

Els comerciants de Benidorm han certificat que la Setmana Santa ha anat bé per als seus negocis i que hi ha hagut un repunt en les vendes respecte a l’any passat. Es confirma així les paraules de la patronal hotelera Hosbec, que fa uns dies assegurava que la de 2015 havia estat la millor Setmana Santa de l’última dècada i també que la despesa dels turistes havia estat més gran que altres vegades durant aquest període, cosa que s’havia deixat notar en els bars, cafeteries, restaurants i comerços de la ciutat.

De fet, segons l’Associació Independent de Comerciants de Benidorm (AICO), de mitjana a les botigues del centre i el nucli històric les compres han crescut un 15% i al Racó s’ha arribat al 10%.

Un “repunt” que han atribuït a l’ambient de “oci i compres” que s’ha viscut durant la Setmana Santa gràcies a que el bon clima ha portat els turistes que omplien hotels i apartaments a llançar-se a carrers. I també que el comerç local ha adaptat la seva oferta “al tipus de turisme que pernocta”.

Amb aquestes xifres a la mà, des AICO han qualificat de “esperançadora” la campanya de Setmana Santa. Ara bé, els comerciants no volen llançar les campanes al vol de cara a l’estiu. Més que res perquè l’any passat també els resultats de la Setmana Santa van ser positius i després la temporada estival va ser “decebedor”, sobretot durant els mesos de juliol i agost.

Els comerciants confirmen que han venut més aquesta Setmana Santa encara miren a l'estiu amb cautela
Els comerciants confirmen que han venut més aquesta Setmana Santa encara miren a l’estiu amb cautela

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/04/16/los-comerciantes-confirman-que-han-vendido-mas-esta-semana-santa-aunque-miran-al-verano-con-cautela/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *