Els concerts de les Festes Majors Patronals de #Benidorm 2014

Una de les incògnites de les Festes Majors Patronals 2014 ja s’ha desvetllat. La Comissió ha presentat aquest divendres el llibre de festes i amb ell la programació musical, que no serà poca. Perquè els majorals han ideat el FMP Festival, el seu propi festival amb el qual van a omplir de música la Plaça de Ses Majestats totes les nits i pel qual passaran El Pescao, Revòlver, Mojinos Escozíos i Els Brincos, així com diverses bandes locals.

Les bandes locals seran les primeres protagonistes del FMP Festival, divendres. Dissabte serà el torn del guateque i de recordar els ritmes dels 60, a través de les cançons d’un dels grups espanyols més important d’aquella dècada: Els Brincos. Diumenge la plaça de l’Ajuntament serà per als Mojinos Escozíos, que després d’uns anys d’absència tornen a Benidorm coincidint amb les Festes Patronals. Dilluns, Revòlver arribarà a Benidorm amb nou disc sota el braç -Babilonia-; i serà El Pescao qui tanqui el FMP Festival dimarts.

Des de la Comissió han avançat aquest divendres que a més de l’apartat musical el programa d’actes arriba carregadet. Un programa d’actes que els col·laboradors de la Comissió podran conèixer al detall a partir de dimarts, dia en què la Comissió té previst iniciar el repartiment del llibre de festes. Això sí, les Reines i Dames de les festes ja tenen el seu exemplar, igual que les autoritats, que l’han recollit aquest divendres durant la presentació celebrada a la Casa del Fester.

L’alcalde, Agustín Navarro, ha ressaltat que els llibres de festes “escriuen” cada any “una pàgina imprescindible per a la història de Benidorm” i ha afegit que a través de les col·laboracions que realitzen en les seves pàgines estudiosos i veïns “descobrim coses de les nostres arrels i de la nostra identitat “.

Per la seva banda, el president de la Comissió, Vicente Solaz, ha indicat que aquest llibre reflecteix tot un any de “dur” treball dels majorals per “tenir unes bones festes”.

Els concerts de Festes: El Pescao, Revòlver, Mojinos Escozíos i Los Brincos
Els concerts de Festes: El Pescao, Revòlver, Mojinos Escozíos i Los Brincos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *