Els liberals de Gema Amor trenquen el pacte de Govern amb el PSOE de Benidorm

Els liberals de Benidorm han dit prou i han acabat amb el pacte de Govern que tenien amb el PSOE des d’agost de 2012. I han pres aquesta decisió per la “total desconfiança” que tenen en aquest moment cap als seus fins ara socis de govern a més de per “els enganys” als que senten que se’ls ha sotmès.

La ruptura l’ha anunciat la portaveu liberal i encara primera tinent alcalde de Benidorm, Gema Amor, després de mantenir una reunió amb el Comitè Executiu del seu partit, Liberals de Benidorm, a la seu ubicada a l’edifici Capitol. La regidora ha explicat les raons flanquejada pels seus dos companys liberals, Vicente Juan Ivorra i Miguel Llorca.

La ruptura deixa els socialistes governant en minoria just abans del ple de pressupostos convocat per a aquest divendres a les 9.00 hores i que ja ha ocasionat més d’un desencontre entre tots dos. Així i tot, Amor ha indicat que no tenen cap dubte que els comptes municipals “sortiran endavant” i més quan el PP de Benidorm ha anunciat que no anava a bloquejar amb el seu vot.

I després de diversos problemes entre liberals i socialistes, la “gota que ha fet vessar el got”, segons la portaveu, ha estat les “irregularitats detectades en l’expedient fantasma” que va obrir Agustín Navarro a una comunitat de propietaris d’un edifici de la platja de Llevant. Per tot han decidit “dir prou” a més d’explicar que els dos anys i mig que ha durat el pacte de Govern “no ha estat un camí de roses ni molt menys” i que “hem aguantat espectacles lamentables”.

Els tres regidors s’han dirigit directament a l’Ajuntament després de la seva compareixença per renunciar a les seves competències a més dels òrgans de govern dels que formen part. Per acabar, Amor va llançar un missatge al Govern del PSOE sobre si tindran el seu suport d’aquí a final de la legislatura: “tot el que sigui bo per a Benidorm ho anem a donar suport perquè no som el PP”.

Els liberals de Gema Amor trenquen el pacte de Govern amb el PSOE de Benidorm
Els liberals de Gema Amor trenquen el pacte de Govern amb el PSOE de Benidorm

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/12/avance-los-liberales-de-gema-amor-rompen-el-pacto-de-gobierno-con-el-psoe-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *