Els miradors de Benidorm i Altea, entre els més bonics d’Espanya

Quan se’n va de viatge, un dels punts on cal fer una visita obligada és als miradors des d’on les vistes de les ciutats o de les muntanyes deixen amb la boca oberta. Les imatges que des d’ells queden a la retina solen ser impressionants i ara una pàgina web d’experiències de viatgers ha fet una llista dels més bonics d’Espanya. En ella, s’han colat dos llocs destacats de la Marina Baixa: el mirador del Castell de Benidorm i el dels Cronistes d’Espanya d’Altea, conegut com el de l’Església.

Tots dos punts comparteixen protagonisme amb altres 23 miradors repartits per la geografia espanyola, des de balcons sobre parcs naturals a altres situats sobre ciutats que deixen a la vista tot el nucli urbà.

En el cas de Benidorm, els usuaris de ‘Minube’ han triat un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, el mirador del Castell, situat al centre històric i des del qual es pot contemplar tota la immensitat del mar i l’illa de Benidorm. Però els seus diferents perspectives permeten també contemplar tota la badia de la ciutat, l’sky line i fins i tot, en dies clars, es pot arribar a veure al fons la ciutat d’Alacant.

Però el mirador de Benidorm és més que vistes. És curiós per la seva fesomia recognoscible per a qualsevol que ho vegi en una imatge i hagi passat per la ciutat. Els seus baranes blanques destaquen sobre el mar i al centre uns petits arcs decorats en blau són protagonistes de milions de fotos a l’any. També el mirador que hi ha més avall, molt a prop de l’aigua, és lloc obligat de visita. Cert és que, encara que el seu nom digui el contrari, en ell ja no queden vestigis de cap castell, excepte pels canons situats enmig d’una de les placetes.

En el cas d’Altea succeeix pràcticament com a la capital turística. El seu mirador de l’Església o de la Muralla, com el coneix tothom, és una visita obligada per a aquells que visiten aquest bonic poble on les cases blanques i els carrers empedrats guarden un ambient especial. Aquest lloc, anomenat realment el mirador dels Cronistes d’Espanya, permet contemplar una vista de tota la badia d’Altea a la qual se suma la de la platja de l’Albir, de l’Alfàs del Pi, sobretot als peus d’aquells que treuen el cap en aquest punt per on també passen milers de visitants a l’any.

Els miradors de Benidorm i Altea, entre els més bonics d'Espanya
Els miradors de Benidorm i Altea, entre els més bonics d’Espanya

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/18/los-miradores-de-benidorm-y-altea-entre-los-mas-bonitos-de-espana/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *