Els regidors de Compromís Los Verdes renuncien a tindre càrrecs de confiança a Benidorm

Amb la finalitat d’estalviar «despeses supèrflues», els dos regidors de Compromís Los Verdes renuncien a tindre cap assessor o càrrec de confiança que supose una inversió extra per al consistori. Tant Josep Bigorra com Juan García han acordat bastar-se del personal administratiu existent perquè els ajude amb les feines del grup municipal.

«Són els polítics els primers que han de donar exemple a la ciutadania –ha assenyalat Josep Bigorra, el previsible portaveu del Grup Municipal– i, per tant, ajustar-se el cinturó i no generar més despeses de les necessàries pel correcte funcionament de la corporació». Per la seua part, Juan García, ha assegurat que «els diners que no s’utilitzen a contractar personal extern com a càrrecs de confiança, es podrien dedicar a altres qüestions, com ara Benestar Social».

Els dos regidors de la formació eco valencianista han subratllat que este tipus de mesures, juntament amb una major transparència dels comptes públics de l’Ajuntament, i la possibilitat que la ciutadania tinga un més fàcil accés a la participació en les institucions públiques, «són objectius a aconseguir per Compromís Los Verdes».

Ambdós membres de la coalició ja han traslladat la decisió sobre els càrrecs de confiança a l’alcalde Toni Pérez perquè ho tinga en compte a l’ordenació del funcionament intern de la corporació municipal. Així mateix esperen que s’estenga l’exemple entre les altres formacions polítiques.

Els regidors de Compromís Los Verdes renuncien a tindre càrrecs de confiança a Benidorm
Els regidors de Compromís Los Verdes renuncien a tindre càrrecs de confiança a Benidorm

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/compromis-los-verdes-predica-amb-lexemple/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *