Els veïns de la Cala es queden sense zona enjardinada

L’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, s’ha negat a acceptar les al·legacions presentades per l’Associació de Veïns Mont Benidorm perquè s’inclogués l’adequació d’un solar com a zona d’esplai a La Cala.

La Presidenta de l’associació, Teresa Garrido i signant de la petició, ha confirmat avui que el mateix Navarro li va comunicar aquest matí que les obres no es van a realitzar perquè «els tècnics no ho consideren oportú», el estudiaran més endavant. El solar, que es troba al costat del Centre Social Tanit, no va ser urbanitzat fa set anys quan es va actuar al barri. Actualment, apunta Garrido «només el fan servir els gossos per fer les seves necessitats».

L’Ajuntament va anunciar que, en un futur pròxim, la parcel·la s’anava a destinar a l’estacionament de vehicles però des de l’associació consideren que l’espai, per les seves característiques i estar tan a prop del centre social, mereixeria un millor ús; més encara quan la zona té tanta manca d’espais públics oberts. De fet en el pressupost de 2015 no hi ha cap partida concreta destinada a actuacions a La Cala de Benidorm -sí n’hi ha pel que fa al Passeig de Ponent-. Per contra, en ells hi ha una derrama de 1.285.000 euros per a la conservació d’infraestructures en l’apartat de ‘Parcs i jardins’, 93.350 euros més en l’exercici anterior. I d’aquí és d’on proposaven els veïns que s’actués al solar.

Parc infantil i zona de majors

Les peticions de l’associació contemplaven un parc infantil; 1 àrea destinada a la gent gran amb una zona de petanca i aparells de gimnàstica i crear també algunes places d’aparcament. Per a la líder veïnal que l’Ajuntament deixi de banda les peticions veïnals és «una irresponsabilitat i això que estem en any d’eleccions». Garrido creu que la promesa de deixar-ho per més endavant és «tornar una altra vegada al del ‘Sissí’» que tan famós ha fet Navarro a Benidorm perquè «tothom diu que sí, per després no fer res».

Els veïns de la Cala es queden sense zona enjardinada
Els veïns de la Cala es queden sense zona enjardinada

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/los-vecinos-de-la-cala-se-quedan-sin-zona-ajardinada/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *