Escolars de Benidorm planten 700 arbres a la partida Foia de Cá

Més de 700 arbres per repoblar una parcel·la de la partida Foia del Cá, a Benidorm. El Dia de l’Arbre ha reunit un centenar d’escolars de sisè de primària dels col·legis Ntra. Sra. Dels Dolors (50 alumnes) i Gabriel Miró (50 alumnes). En aquesta ocasió s’han plantat exemplars autòctons com 300 romers, 100 garrofers, 50 llentiscles, 100 garrics, 100 aladerns i 50 margallons.

El terreny on han plantat els exemplars és el mateix on es porta a terme aquesta activitat els últims anys: una parcel·la cedida per la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat que va ser batejada com ‘El bosc dels nens’. En aquesta zona verda s’estan realitzant repoblacions des de 2011 amb els escolars de la ciutat.

En aquesta ubicació, amb més de 5.000 metres quadrats de superfície, ja s’han plantat per escolars més de 2.000 exemplars de pi blanc, pi pinyer, coscolls, margallons i garrofers. En els últims anys aquesta entitat va habilitar la parcel·la com a zona recreativa, dotant-la de diferent mobiliari urbà.

La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i Educació, pretén sensibilitzar i conscienciar els escolars de la ciutat de la necessitat de protegir les muntanyes i qualsevol entorn natural, mitjançant la plantació d’exemplars d’espècies autòctones, xerrades en col·legis i lliurament de documentació al respecte.

En aquest acte han participat també el Voluntariat Ambiental de Benidorm, que ha realitzat xerrades prèvies a l’activitat als alumnes participants; la Brigada Municipal de Jardineria i la Secció Rural de la Policia Local. Així mateix, han col·laborat en la iniciativa FCC, McDonalds i la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana.

Escolars de Benidorm planten 700 arbres a la partida Foia de Cá
Escolars de Benidorm planten 700 arbres a la partida Foia de Cá

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/13/escolares-de-benidorm-plantan-700-arboles-en-la-partida-foia-del-ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *