Èxit en la concentració, fracàs en la plaça.

Més de 120 activistes a favor dels animals de diferents llocs d’Espanya van acudir a la concentració contra la tauromàquia i el maltractament animal aquest divendres davant plaça de toros de Benidorm. Entre ells es trobaven diversos representants de diferents partits polítics (Compromís Els Verds, Podem, IU) i de diverses associacions animalistes de la província (Animal Feel d’Alacant, Actyma de Benidorm, Adda d’Altea, gats de Calp, entre d’altres).

2

La concentració va començar amb una recollida de signatures per a diferents causes contra el maltractament animal, continuant amb l’exposició de pancartes i cartells acompanyats de nombrosos càntics com “la tortura no és cultura”, “ven la teva entrada i compra’t un llibre”, “tauromàquia abolició “, entre altres.

1

A meitat de la concentració es va improvisar una performance on diverses persones vestides de negre, amb banderilles clavades en els seus cossos, i llançades a terra representant als toros recentment abatuts, s’aixequen i claven les banderilles a un dels organitzadors disfressat de torero fins que s’esfondra a terra i simulen tallar les orelles.

3

Malgrat algunes provocacions per part dels taurins, la concentració va transcórrer sense aldarulls, amb un comportament pacífic i exemplar per part dels manifestants, considerant aquests un èxit.

5

En canvi, i segons es va poder conèixer-se durant la concentració, la plaça no va aconseguir ocupar ni tan sols una quarta part, entenent els manifestants com un rotund fracàs després de la forta campanya que es va realitzar per a la seva promoció. Finalment ho van celebrar amb càntics com “no els va a arribar ni per esmorzar”.

7

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *