El govern del PP oblida posar en marxa la Comissió tècnica sobre la gestió de l’aigua de Benidorm

Pocs dies després que el ple de Benidorm, amb els vots de PP i PSOE, rebutjara el recurs de reposició de Ciudadanos por Benidorm (CBM), Ciudadanos (C’s), Liberales i Compromís Los Verdes contra l’acord d’aprovació de la pròrroga del contracte d’aigua i clavegueram de Benidorm, el govern local ha oblidat un dels acords plenaris referent a això: la creació d’una comissió tècnico-política i social per estudiar com desenvolupar econòmicament la gestió de l’esmentat contracte. Els portaveus dels grups municipals de l’oposició consideren que és una prova més que PP i PSOE no han vetlat en cap moment pels interessos dels ciutadans i les ciutadanes de Benidorm 

“Crear, abans de desembre de 2016, les comissions tècnico-polítiques i socials i d’estudi i anàlisi dels aspectes tècnics, jurídics, financers i pressupostaris per determinar l’abast dels serveis a gestionar i la forma jurídica més d’acord als interès públics municipals”. Així resava el punt cinquè de l’acord plenari de la pròrroga del contracte de servei d’aigua i clavegueram de Benidorm que va ser aprovat per PP i PSOE. I, fins ara, acabat d’iniciar desembre, aquesta comissió segueix sense crear-se i, per tant, sense possibilitat de valorar inversions futures, revisar les tarifes o estudiar l’empresa mixta.

Els regidors de CBM, Ciudadanos, Liberales i Compromís Los Verdes han criticat la deixadesa del govern local en aquest sentit. Així, el portaveu de Ciudadanos, Rafa Gasent, considera que és un “suma i segueix de la nefasta actuació de PP i PSOE sobre el contracte d’aigües”. Segons el regidor de Ciutadans, “es certifica així que mai s’han preocupat pels interessos de la ciutadania, sinó que només s’han preocupat per interessos obscurs que seguim intentant desvetlar”.

Per la seva banda, des Liberales, Gema Amor, ha preguntat “a què esperen PP i PSOE a posar en marxa la comissió que tant defensaven per donar-li sentit a la pròrroga i a l’empresa mixta”. Amor critica el que considera “una burla constant al poble de Benidorm i l’interès públic”.

Josep Bigorra, portaveu de Compromís Los Verdes, subratlla que és “un nou despropòsit” en el contracte de la gestió de l’aigua i clavegueram i recalca que “ja no és que no complisquen mocions de l’oposició, sinó que no compleixen ni tan sols els seus propis acords plenaris”.

Finalment, Arturo Cabrillo, de Ciudadanos por Benidorm, emplaça a la creació d’aquesta comissió i també a l’elaboració de “tots els informes econòmics necessaris, que en tantes ocasions hem demandat i que encara, a dia de hui, brillen per la seva absència”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *