Hidraqua inverteix 134.000 euros en canalitzar l’aigua pluvial i potable a La Cala

L’empresa concessionària del servei d’aigua potable i clavegueram de Benidorm, Hidraqua, ha iniciat les obres d’instal·lació d’infraestructures per a aigües pluvials i aigua potable del Carrer Benissa, situada a la zona de la Cala, amb la finalitat de millorar els problemes de drenatge que presenta i que afecten dos col·legis de la zona i al centre de salut.

L’execució d’aquest projecte s’integra en el pla d’inversions que ha de dur a terme la mercantil com a part de les contraprestacions a l’Ajuntament per l’adjudicació del contracte de concessió. Aquesta obra suposarà una inversió 134.447,47 euros.

L’edil d’Escena Urbana, Gema Amor, ha manifestat que “aquest projecte dóna resposta a una reivindicació dels veïns, de les Ampes dels dos centres educatius i els usuaris del centre de salut, ja que la zona nord del vial està afectada parcialment pel PAU1-Murtal, encara pendent de desenvolupament, mancant per això de serveis urbans com una xarxa de drenatge adequada que provocava com a conseqüència inundacions a la calçada amb cada episodi de pluja, causant molèsties als ciutadans “.

Per la seva banda, el representant de Hidraqua, Javier Prieto, ha assenyalat que “dins del pla d’inversions emmarcat en el contracte de concessió es contempla resoldre els problemes puntuals d’aigua potable i clavegueram de la ciutat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans “.

Els treballs consistiran en la canalització de les aigües pluvials a la part nord del carrer de Benissa, que comprèn el tram entre els dos col·legis; així com les obres de mallat de la xarxa d’aigua potable per complir amb la normativa vigent. El termini estimat d’execució és de cinc setmanes.

Hidraqua inverteix 134.000 euros en canalitzar l'aigua pluvial i potable a La Cala
Hidraqua inverteix 134.000 euros en canalitzar l’aigua pluvial i potable a La Cala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *