Igualtat organitza un concurs escolar per a combatre la violència de gènere

La Regidoria d’Igualtat, que dirigeix Ángeles Valdivieso, ha organitzat el concurs escolar ‘Propostes contra la violència de gènere’ en el qual els estudiants hauran de formular propostes, a través d’una presentació digital de diapositives, per a “eradicar estereotips de gènere i/o propostes d’actuacions per a combatre la violència de gènere”, tal com ha assenyalat l’edil de l’àrea. “És molt important inculcar als més joves el respecte cap als altres i el rebuig a les conductes violentes, per a evitar que quan siguen majors es comenten crims masclistes”, ha indicat.

Valdivielso ha lamentat les nombroses morts per violència de gènere que s’han produït a Espanya, i ha destacat que “des de l’Administració local fem tot el possible, amb campanyes com esta, per a acabar amb la xacra”. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social, el departament de Comunicació i *Infodona.

Podran participar en aquest certamen els alumnes dels centres escolars de Benidorm de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius fins a 18 anys”. La participació serà individual i cada autor solament pot presentar un treball.

S’admetran treballs fins al 17 d’octubre en el centre Jelena en el carrer les Oliveres, o en el registre de l’Ajuntament de Benidorm. Un jurat valorarà el contingut, missatge, interés, originalitat, qualitat, impacte i presentació, seleccionant un màxim de cinc que s’exposaran el la pàgina de Facebook de la Regidoria d’Igualtat des del 3 de novembre perquè puguen ser votats mitjançant el “M’agrada”. Les votacions es tancaran el 24 de novembre a les 12:00 hores. Serà el 25 de novembre quan es lliuren els premis en el Saló d’Actes de l’Ajuntament. El guanyador rebrà una tablet, i un eBook la resta de finalistes.

 

Igualtat organitza un concurs escolar per a combatre la violència de gènere
Igualtat organitza un concurs escolar per a combatre la violència de gènere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *