III Premi de Periodisme Ambiental Benidorm-Casa Mediterrani

La Regidora de Casa Mediterrani, Àngels Valdivieso, i la responsable del departament, Montserrat Gascón, han donat a conèixer la programació de les jornades de debat que s’organitzaran al voltant del III Premi de Periodisme Ambiental Benidorm-Casa Mediterrani, que aquest any seran el 11 i 12 de desembre.

El primer dia es desenvoluparà una jornada de debat sota el títol ¿La Montaña existe? Turismo y Nuevos Modelos Económicos Sostenibles y su reflejo en los Medios de Comunicación, en què participaran Joan Cascant, del Celler de la Muntanya i creador del segell Microvinya; F.J. Benito, cap de secció de Turisme del diari Informació; i Marc Grau, periodista i copropietari en Fruita de la Sarga.

El 12 de desembre tindrà lloc el lliurament de guardons del III Premi de Periodisme Ambiental Benidorm-Casa Mediterrani i posteriorment oferirà una conferència Francisco Álvarez Molina, exvicepresident de la Borsa de París i autor de diversos llibres, entre els quals destaquen No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa o La Bolsa en tu bolsillo. Després del seu pas per un dels centres del capitalisme europeu, Álvarez es va reconvertir en un entusiasta defensor i difusor del model econòmic de l’anomenat Bé Comú.

D’altra banda, Valdivieso també ha presentat una nova activitat, el ‘Cicle de Creadors i Emprenedors Mediterranis’, que constituirà “un punt de trobada a través d’una sèrie de presentacions i conferències que es desenvoluparan a la ciutat de Benidorm i on les persones i els seus projectes seran els protagonistes “.

El calendari d’activitats d’aquest cicle s’inaugurarà el proper 20 de novembre amb el llibre de Raquel García Estruch titulat Bésame mucho; continuarà el 18 de desembre amb Emi Zanón i Yàmana. Tierra del Fuego; el 15 de gener serà el torn de Pilar Jiménez amb el seu projecte Ciutats turístiques accessibles; el 12 de febrer el protagonista serà Jesús Cano, que comentarà un dels seus llibres i, finalment, el 23 d’abril, la mateixa Àngels Valdivieso presentarà el seu llibre Nueve relatos y una historia breve.

III Premi de Periodisme Ambiental Benidorm-Casa Mediterrani
III Premi de Periodisme Ambiental Benidorm-Casa Mediterrani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *