Inici del nou curs escolar a #Benidorm 2014 amb botelló inclòs

Després de l’inici del nou curs escolar 2014-2015 a #Benidorm, ens fem ressò del lamentable estat d’alguns accessos a zones escolars com la partida del Murtal on es van trobar restes de botellons a la zona. Creiem que els impostos dels ciutadans que ja de per si són alts, donen perfectament per a una major neteja i higiene a les zones escolars. Per això reclamem des Més Benidorm, major eficàcia per part de la Regidoria De Escena Urbana.

El regidor d’Educació, Rubén Martínez, i la regidora d’Escena Urbana, Gema Amor, van visitar la zona escolar del Salt de l’Aigua amb motiu de l’inici del curs lectiu 2014/2015 en Educació Infantil, Primària i Secundària, amb la finalitat de conèixer de primera mà la situació i dialogar amb pares i docents.

Martínez, ha destacat que prop de 10.000 alumnes han començat avui les classes amb “total normalitat”. “No hi ha hagut incidències en aquest primer dia, el dispositiu de seguretat, trànsit i mobilitat ha funcionat perfectament i els col · legis estan en perfecte estat”, ha indicat. L’edil d’Educació ha felicitat a la Regidoria d’Escena Urbana per les “més de 100 actuacions que s’han realitzat en els centres escolars de la ciutat amb el treballs de pintura, neteja i manteniment d’infraestructures”. Sens dubte, Martínez no és conscient de l’estat d’alguns accessos als centres, després de constatar que la regidoria d’Escena Urbana porta més de dues setmanes sense netejar restes de botellón al voltant del Murtal.

Martínez ha assenyalat que “el servei de transport per als escolars al Salt de l’Aigua ha funcionat també amb total normalitat gràcies, en part, als impostos dels ciutadans.

Benidorm-Magazine-botellon-en-el-Murtal-650x250

Fuente: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *