Josep Bigorra guanya les primàries i serà el candidat de Compromís

Josep Bigorra ha guanyat les primàries de Compromís a Benidorm i serà el candidat a l’alcaldia de la formació a la capital turística valenciana.

Bigorra ha aconseguit al llarg del cap de setmana 53 dels 77 vots emesos enfront dels 22 que van apostar per Espe Devesa, l’altra candidata; dues de les paperetes van ser declarades nul·les. La participació, en realitat, ha estat molt baixa, de només el 52,74%, ja que el cens el componien 146 electors. Això suposa que Bigorra ha aconseguit el 36,3% dels vots dels que havien decidit participar.

Bigorra va assegurar en relació amb el futur polític de Benidorm: “Tenim clara l’experiència del govern actual PSPV-Liberals i els anterior Majories Absolutes del PP. I Molt ha de canviar la cosa per a plantejar-nos pactes no sé si contra natura o contra programes “. Pel que fa a les aliances preelectorals, el ja candidat a l’alcaldia va afirmar que “és Important que l’esquerra estiga unida Davant a els atacs i els Polítiques contra Allò que és público i Allò que ENS juguem; però ideològicament l’esquerra és plural i Hem de Deixar a banda a els egos i plantejar-nos la societat que volem, tot i que no tothom segueixi Cápac i estiga a l’altura “.

I en relació a la candidatura autonòmica de la circumscripció d’Alacant, la regidora d’Altea Imma Orozco anirà finalment a la cinquena posició d’una candidatura que encapçalarà l’actual diputada Mireia Mollà, seguida per l’alcalde de Muro d’Alcoi Rafa Climent; del regidor de Pego i cantant de La Gossa Sorda, Josep Nadal; i de Marian Campello.

Orozco, en aplicació dels diferents factors de compensació per mantenir la paritat de sexes i la pluralitat dels partits de la coalició ha obtingut 658,623 vots i es pot considerar una sorpresa. En aquesta posició té fins i tot possibilitats d’aconseguir l’escó a les Corts. Per la seva banda, el regidor de Callosa Joan Taxa concorrerà en la posició número 12 després d’obtenir 399,95 vots.

Josep Bigorra guanya les primàries i serà el candidat de Compromís
Josep Bigorra guanya les primàries i serà el candidat de Compromís

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/01/josep-bigorra-gana-las-primarias-y-sera-el-candidato-de-compromis/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *