Josep Bigorra: “Volem saber si el PP ha pactat amb Ortiz la taxació de l’estació d’autobusos”

Segons una informació publicada en la premsa, l’Ajuntament de Benidorm i Enrique Ortiz, l’empresari propietari de les construccions de l’Estació d’Autobusos de Benidorm, han arribat a un acord perquè un tècnic extern determine el cost de l’obra i així regularitzar la situació de l’edifici i de la seua concessió. El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha criticat la decisió unilateral del govern local i ha sol·licitat una Junta de Portaveus perquè s’expliquen estes decisions, mitjançant un escrit adreçat a Alcaldia, tal com s’havia acordat en l’última Junta, celebrada el 21 de març, a petició del propi grup municipal. 

“A més de conéixer estes decisions per la premsa, tot i que es va indicar en l’última Junta de Portaveus que prompte se’n convocaria una altra en què es facilitaria tota la informació al respecte, el govern local sembla que ha negociat i acordat certes qüestions amb Enrique Ortiz abans que amb la corporació municipal”, ha criticat Bigorra.

Concretament, el portaveu es referix a què la premsa ha informat que el govern de Benidorm i Ortiz han arribat a un acord perquè un tècnic extern determine el cost de l’obra i per quant caldria indemnitzar l’empresari. “Volem saber exactament què ha pactat el PP amb Ortiz, propietari de l’empresa que va construir l’estació d’autobusos amb il·legalitats manifestes, segons sentència del Tribunal Suprem, i que encara gaudeix de la seua explotació a falta de regularitzar la situació”, ha subratllat Bigorra. En eixe sentit, també s’ha queixat de què el PP ha decidit pactar este tema amb l’empresari abans de consensuar-ho abans amb la corporació municipal: “Per respecte als regidors i regidores de Benidorm, les decisions derivades dels temes de ciutat s’haurien de tractar prèviament amb els diferents grups polítics i després transmetre la decisió a les parts implicades”.

A més, segons la notícia publicada, la regidora d’Hisenda, Lourdes Caselles, explica que no hi haurà cap cost per a les arques publiques sobre esta contractació ja que es tracta d’una persona ja contractada pel consistori. “No sabem res ni de a qui es referix ni de per què no costarà res ni a quina empresa o consultoria pertany i, per tant, es fa molt difícil comprovar que les paraules de la regidora són realment certes”, ha comentat.

MBE003BE001205056.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *