La Comissió De Festes #Benidorm 2014 celebra ‘la Marató de l’Euro’

La Comissió 2014 encara ja la recta final cap a les pròximes Festes Majors Patronals de Benidorm amb actes com el que tindrà lloc dissabte que ve, 6 de Setembre en el centre de la nostra ciutat.

Es tracta de ‘La Marató de l’Euro’, que consistix a alinear sobre una cinta quants més euros millor, recorrent de principi a fi –en línia recta- el Passeig de la Carretera, per a destinar estos diners al finançament de les festes de novembre.

Qualsevol persona, empresa o entitat que vulga col·laborar, només ha d’acostar-se el dissabte al Passeig de la Carretera, on Reines, Dames i Majorals de la Comissió 2014, els rebran des de les 11 del matí, per a sumar la seua moneda d’euro a la Marató.

Vicente Solaz, President de la Comissió 2014, demana l’ajuda desinteressada de veïns i turistes per a “sumar en pro de les nostres festes”. També va recordar que “són ja 24 anys els que han passat des que a un grup de Majorals en 1990 se’ls va ocórrer la idea de ‘La Marató dels 20 duros’, que així es deia anteriorment”.

Recorden, des de les 11 del matí, fins a ben entrada la vesprada, la Comissió de Festes 2014 els espera el dissabte en el Passeig de la Carretera per a participar en. A més, hi haurà barra de bar amb menjar i begudes a preus populars.

Marató Del Euro - Comissió De Festes Benidorm 2014
Marató Del Euro – Comissió De Festes Benidorm 2014

Fuente: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *