La comissió de Sant Antoni celebrarà les jornades ‘La nostra Cuina’ a L’Hort de Colom de Benidorm

L’edil de Festes de Benidorm, Cristina Escoda, ha presentat al costat de la Comissió de Festes de Sant Antoni les jornades La nostra cuina, que s’emmarquen dins del programa de ‘Benidorm Gastronòmic’, que se celebraran els dies 12 i 13 de juny a L’Hort de Colom. Escoda ha explicat que en aquestes jornades els assistents “podran veure en directe com es preparen el plats més tradicionals de la nostra gastronomia autòctona”. La comissió de Sant Antoni ha editat el llibre La Cuina de Tots i ha presentat també el Sopar de la lluna, que se celebrarà el 20 de juny.

La presidenta de la Comissió de Festes de Sant Antoni 2016, Vicenta Asensio, ha presentat a més el llibre de receptes La Cuina de Tots, editat per la pròpia comissió i que es ven al preu de 12 euros amb l’objectiu de recaptar fons per a les festes . El llibre es pot adquirir-se durant aquestes jornades a L’Hort de Colom i posteriorment en la Llibreria Francès, Llibreria Ulisses i Llibredorm de Benidorm.

D’altra banda, el secretari de la comissió, Juanjo Galiana, ha presentat la celebració del Sopar de la Lluna el proper 20 de juny a l’Ermita de Sanz. El preu per participar és de 25 euros per als adults i 12 per a menors. La recaptació també es destinarà a la celebració de les pròximes festes.

Sant-Antoni

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/06/11/la-comision-de-sant-antoni-celebrara-las-jornadas-la-nostra-cuina-en-lhort-de-colon-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *