La consellera no concreta quan es reprendran les obres del Pere Mª Orts i Bosch

Les obres d’ampliació de l’IES Pere Mª Orts i Bosch de Benidorm segueixen en el mateix punt mort que fa més d’un any. Al febrer de 2014 la Conselleria d’Educació va assegurar que portava un mes esperant que la d’Hisenda autoritzés la licitació de les obres que queden pendents a l’IES Pere Mª Orts i Bosch de Benidorm i que porten paralitzades des de juliol de 2011.

I aquest dilluns, un any i un mes després que Educació afirmés que estava esperant a Hisenda, la consellera de l’àrea, Mª José Catalá, l’únic que ha encertat a dir sobre aquestes obres és que són “una prioritat” per al Consell i que la seva licitació “està en previsió”, encara que no ha aclarit quan es farà. És a dir, se segueix sense concretar quan tornaran els obrers a l’institut i quan es posarà fi als barracons en els quals des de fa més de tres cursos reben classe bona part dels alumnes de l’IES.

Durant la seva visita a la veïna la Vila Joiosa, Catalá ha indicat que el reprendre l’ampliació de l’institut més antic de Benidorm “no és una qüestió de voluntat, sinó de circumstàncies que van aparellades a l’obra”. I és que, segons la consellera, “aquesta obra ha tingut algun problema amb les empreses constructora” i des d’Educació “estem resolent”.

No obstant això, fa ja més d’un any la mateixa Conselleria ha afirmat que ja s’havia resolt el contracte amb l’empresa encarregada del projecte -la mateixa que per problemes econòmics va donar l’espantada quan només faltava per acabar un 20% de les obres- i que tot estava a punt per licitar les obres que faltaven.

Per completar l’ampliació de l’IES s’estima que seran necessaris entre 1,1 i 1,5 milions d’euros. Mentrestant, la Conselleria segueix desemborsant gairebé 300.000 euros a l’any per les aules prefabricades en les que estudien més del 60% dels alumnes de l’institut.

La consellera no concreta quan es reprendran les obres del Pere Mª Orts i Bosch
La consellera no concreta quan es reprendran les obres del Pere Mª Orts i Bosch

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/24/y-la-consellera-no-concreta-cuando-se-retomaran-las-obras-del-pere-ma-orts-i-bosch/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *