La Conselleria continua muda davant la situació del Doble Amor

Gairebé un mes després que la junta directiva del Doble Amor donés la veu d’alarma assegurant que el centre estava abocat al tancament si no s’aconseguien 150.000 euros en dos mesos, la Conselleria de Benestar Social no ha dit aquesta boca és meva. I aquest silenci és justament el que ha criticat aquest divendres el regidor no adscrit de Benidorm, Juan Ángel Ferrer, que ha lamentat que la Conselleria que dirigeix ​​Asunción Sánchez Zaplana, en aquell temps candidata a l’Alcaldia d’Alacant, s’hagi desentès de la situació per la qual travessa el centre tot i que “és a ella a qui pertoca”.

Entre altres coses perquè part dels problemes del Doble Amor tenen el seu origen en conseqüència en l’actuació d’aquesta Conselleria. I és que segons va explicar al seu dia la directiva, els seus comptes estan llastats, entre altres motius, pels retards de Benestar Social a l’hora de pagar-los les subvencions, pels diners que li deu el SERVEF i també pel copagament social imposat per el Consell als discapacitats i dependents.

Però per Ferrer aquesta falta d’atenció de la Conselleria resulta encara més preocupant si es té en compte que fa quatre anys o cinc anys la llavors titular de Benestar Social a València, la de Benidorm Angèlica Such, va anunciar que la Generalitat assumiria la gestió del centre. De fet, va arribar a signar “un protocol d’intencions” per a això, del qual només s’ha tornat a saber. I les vegades que la directiva ha ofert a la Conselleria la cessió del centre amb tots els seus terrenys i instal·lacions la resposta de la Conselleria d’Hisenda sempre ha estat “no”.

El regidor no adscrit ha instat a Sánchez Zaplana que en els dos mesos que li queden abans d’abandonar les seves responsabilitats en el govern valencià compleixi amb aquest protocol d’intencions i que la Generalitat Valenciana “es faci càrrec del centre”. A més, ha indicat que la proposta de l’Ajuntament d’aportar la part d’aquests 150.000 euros que el centre no aconsegueixi recaptar a través de donacions és una solució temporal, però no a mitjà i llarg termini.

Ferrer ha insistit que “els usuaris” del Doble Amor, al qual assisteix 55 joves de la comarca, “no es mereixen que el seu futur sigui incert”, i alhora ha subratllat que el centre “no pot viure de la caritat ni de les bones intencions “.

La Conselleria continua muda davant la situació del Doble Amor
La Conselleria continua muda davant la situació del Doble Amor

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/14/la-conselleria-sigue-muda-ante-la-situacion-del-doble-amor/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *