La Loteria Nacional reparteix 140 milions d’euros des de Benidorm en el Sorteig Extraordinari de Vacances

La sort, en forma de 140 milions d’euros, ha viatjat des de Benidorm fins a diverses localitats de Biscaia, Girona, Lleó, Lleida, i fins i tot fins a la Vila Joiosa. La sorra de la platja de Ponent ha acollit aquest dissabte el Sorteig Extraordinari de Vacances, el tercer més important de l’any, que ha estat retransmès en directe per a tot Espanya a través de La 2 de RTVE i que diversos centenars de persones han seguit des de la mateixa platja, on s’ha instal·lat un templet amb els bombos a l’altura del passeig de Tamarindos.

Les dames de les Festes Majors Patronals han estat les encarregades de mostrar els cartells amb els números guanyadors. El 90190 ha estat el del primer premi, que ha repartit 2 milions d’euros a la sèrie; mentre que el 08081 ha correspost al segon premi, premiat amb 1 milió d’euros a la sèrie. El tercer, el 44.747 premiat amb 200.000 euros a la sèrie, ha recaigut en diverses localitats d’Espanya, entre elles a la Vila Joiosa. Concretament els dècims premiats a la localitat veïna s’han venut al despatx del Carrer Colom 108.

Després que els bombos repartissin sort s’ha celebrat un altre sorteig a benefici d’associacions socials de Benidorm. L’agraciada ha estat Aspanion, que ha rebut 4.000 euros.

L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha convidat a tots els premiats a visitar Benidorm, “una ciutat que segur ja mai oblidaran per portar la sort a les seves vides”. Pérez ha destacat la important projecció promocional que té la celebració d’aquest esdeveniment, ja que “és tota una oportunitat per mostrar la nostra ciutat a milions de teleespectadors, sent les nostres platges la imatge per excel·lència, sobretot en l’època estival en la qual ens trobem , ia més hem estat els encarregats de repartir la sort i la il·lusió entre els agraciats “.

Toni Pérez ha assenyalat que l’elecció de Benidorm per a aquest sorteig ha estat propiciada pel 275 aniversari de la Troballa de la Mare de Déu del Sofratge, de manera que “s’ha donat a conèixer, a més del caràcter modern i cosmopolita d’una ciutat oberta al món, un aspecte d’ella més tradicional i íntim com és la devoció del poble de Benidorm a la seua patrona “.

Aquest ha estat el sorteig 368 dels sortejos viatgers des que Loteries i Apostes de l’Estat ho s’implantés a l’any 1964 i, en concret, ha estat la tercera vegada que se celebri a Benidorm, anteriorment s’havien realitzat aquest sorteig en l’any 1990 i el 2007.

La Loteria Nacional reparteix 140 milions d'euros des de Benidorm en el Sorteig Extraordinari de Vacances
La Loteria Nacional reparteix 140 milions d’euros des de Benidorm en el Sorteig Extraordinari de Vacances

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/07/05/la-loteria-nacional-reparte-140-millones-de-euros-desde-benidorm-en-el-sorteo-extraordinario-de-vacaciones/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *