La misa del 16 de març en honor a la Mare de Déu del Sufragi es traslladarà a la plaça de l’Ajuntament

Queda menys d’un mes perquè comencin els actes de la celebració del 275 aniversari de la Troballa de la Verge del Sufragi, patrona de Benidorm, i encara hi ha novetats per descobrir. L’última d’elles és que la missa que cada 16 de març es oficia a l’Església de Sant Jaume en honor a la Mare de Déu del Sofratge aquest any es traslladarà a la plaça de l’Ajuntament.

Amb aquesta missa de campanya es pretén donar una major cabuda a tots aquells que vulguin assistir a aquest acte religiós. Així ho ha decidit la comissió ciutadana que organitza els actes del 275 Aniversari que s’han reunit aquest dimarts.

Els actes d’aquesta efemèride començaran el proper 12 de març amb la inauguració de l’exposició ‘La Mare de Déu del Sofratge: 275 anys de Devoció’ al Museu Boca del Calvari. Durant aquest mes, segons va explicar la regidora de Festes, Cristina Escoda, es concentraran nombrosos actes commemoratius, atès que el 16 de març es commemora el dia de la Troballa de la patrona.

“La ciutat s’engalanarà amb banderoles amb el logotip i la imatge del 275 aniversari, perquè tant els residents com tots els que ens visiten coneguin que Benidorm viu un any molt especial”. Els principals edificis del municipi, com l’Ajuntament, la Casa del Fester, el Museu Boca del Calvari o la Parròquia de Sant Jaume, també es guarniran amb aquesta imatge. Igualment, s’ha de marcar el recorregut amb gelosia des del Museu Boca del Calvari a l’Església de Santa Jaume.

Escoda també va anunciar que, prèviament a la inauguració de l’exposició commemorativa de la Verge, el dia 7 de març, a la missa de les deu del matí, es realitzarà la rebuda de les tres rèpliques de la Verge del Sofratge, una al poble de la Marina Alta Sanet i Negrals, una altra a Bilbao i una altra a la Barceloneta. Les tres rèpliques seran engalanats per les cambreres de la Mare de Déu i s’exhibiran a partir del dia 12 al Museu del Calvari.

L’edil ha recordat també que el 16 de març se celebrarà el sorteig extraordinari de la Loteria Nacional que a Benidorm portarà el logotip commemoratiu del 275 aniversari. Per la seva banda, l’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, va aprofitar la reunió de la comissió per agrair a tots els membres de la comissió “el treball i el sacrifici que ha realitzat al llarg de tots aquests mesos perquè estigui tot ja preparat per la celebració dels actes commemoratius d’aquesta gran efemèride “.

La missa del 16 de març en honor a la Mare de Déu del Sufragi es traslladarà a la plaça de l'Ajuntament
La missa del 16 de març en honor a la Mare de Déu del Sufragi es traslladarà a la plaça de l’Ajuntament

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/25/la-misa-del-16-de-marzo-en-honor-a-la-virgen-del-sufragio-se-trasladara-a-la-plaza-del-ayuntamiento/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *