La PAH s’enfronta al Banc de Santander

Salvador es manifesta, amb una soga al coll, a les portes de l’oficina del Banc de Santander, en l’Albereda de Benidorm, molt afectat per les dures condicions que li vol imposar el banc que ja s’ha quedat amb la casa. A Salvador l’acompanyen membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Marina Baixa amb seu a Altea.

Salvador i la seva esposa Juani, van avalar la seva filla Mònica a la hipoteca de casa amb el Banc de Santander. Per culpa de la crisi, la filla no va poder seguir pagant les quotes i, finalment, amb la col·laboració de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) el banc va acceptar una dació en pagament parcial.

El banc els ha enganyat

Davant el notari, encara que hipotèticament quedava per pagar una quantitat de 20.000 euros, el banc va acceptar el lliurament del total de què disposava la família en aquest moment: 3.000. No obstant això i malgrat que s’ha pactat, dos mesos després de la signatura, el banc es desdiu del compromís i exigeix ​​a Santiago el pagament total de la quantitat.

Una família -la filla- ha perdut l’habitatge en què havia invertit tot el que tenia i una altra -els pares- es veuen abocada a la ruïna per un banc que en la seva publicitat parla de ‘confiança’ i que expressament afirma «confiem que fan tots els dies tot el possible i en els que han decidit no rendir-se mai ». I això és precisament el que han decidit fer Salvador i la PAH, no rendir-se. Seguiran manifestant davant el banc, en ple centre, davant els clients de l’entitat de Benidorm i els milions de ciutadans que ens visiten cada any, fins que es respecti el que s’ha pactat i es deixi a les persones viure amb dignitat la pobresa a la qual es s’han vist abocades per l’avarícia dels que han dirigit -i segueixen dirigint-el sistema financer i l’economia del país.

La PAH s'enfronta al Banc de Santander
La PAH s’enfronta al Banc de Santander

 

Fuente: http://benidormmagazine.com/noticies-de-benidorm/la-pah-se-enfrenta-al-banco-de-santander/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *