La Plaça del Nadal cobrarà vida aquest dissabte

El Nadal arribarà ja aquest cap de setmana a Benidorm. Serà concretament el dissabte amb la inauguració de la Plaça del Nadal, moment en què també s’encendrà tot l’encesa artístic. La inauguració està prevista per a les 18.00 hores amb el tradicional pregó, que un any més està pensat per als més petits amb el cantajocs de la Colla de Drilo.

La responsable de Festes, Cristina Escoda, ha assenyalat que aquest espai pretén ser “el cor del Nadal a la ciutat”, pel que cada dia passin centenars de nens i joves per muntar en les atraccions mecáncias, per participar en els diversos tallers , per veure espectacles de titelles, per saltar als inflables o per patinar a la ja habitual pista de gel. Escoda ha explicat que els tallers seran gratuïts, ja que aquesta és la contraprestació que fa a l’Ajuntament l’empresa encarregada de muntar la Plaça del Nadal, que en aquest 2014 ha sortit a concurs per primera vegada. A més, ha remarcat que la instal·lació d’aquesta Plaça del Nadal és “a cost zero” per a l’Ajuntament.

A part de les atraccions mecàniques infantils, la pista de gel i els tallers, la Plaça del Nadal comptarà amb el tradicional Mercat de Nadal en què es vendran productes típics d’aquestes dates. La Comissió de Festes Majors Patronals, per la seva banda, s’instal·larà un bar per recaptar fons per a les festes de 2015.

Escoda ha informat que aquesta Plaça del Nadal és també el lloc escollit per celebrar el Cap d’Any i com a lloc de trobada per donar la benvinguda al 2015. L’activitat l’última nit de l’any començarà a les 23.00 hores i està prevista l’actuació d’una orquestra .

També a la Plaça del Nadal finalitzarà la Cavalcada de Reis el 5 de gener, després de recórrer a partir de les 18.00 hores els principals carrers del centre de la ciutat.

La Plaça del Nadal cobrarà vida aquest dissabte
La Plaça del Nadal cobrarà vida aquest dissabte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *