La Policia Local, amb uniformes nous i amb fred

Els agents de la Policia Local patrullen des de fa poc més d’un mes amb uniformes nous. I també, amb fred. Perquè quan l’Ajuntament va comprar a mitjans de novembre la nova uniformitat oblidar adquirir polars, que es fan indispensables en aquests dies d’onada de fred en què han baixat les temperatures i en els que la neu fins i tot ha arribat a la comarca. Així ho han denunciat des del Sindicat Professional de Policia Local i Bombers (SPPLB), que atribueixen el “oblit” que el govern local li van entrar les presses a “fer-se la foto” amb els nous uniformes sense “preocupar-se que les peces de uniformitat “que han lliurat als agents” siguin les degudes i correctes “.

Des del sindicat es sospita que l’Ajuntament “ha venut públicament l’adquisició de nous uniformes per a la Policia Local, quan aquests són incomplets”. De fet, segons el portaveu del SPPLB, Francisco González, no es descarta que encara no s’hagin comprant els polars i que aquests se’ls lliurin “a l’estiu, com va passar amb l’anorac”.

I és que en els últims anys, i malgrat els intents de Seguretat Ciutadana, l’Ajuntament no acaba d’encertar quan es parla de roba per a la Policia Local. Perquè durant quatre anys quan els agents han rebut roba ho han fet a comptagotes o fora de temps. Així, a finals d’estiu es va donar als agents els famosos anoracs, però no els van comprar impermeables per a l’inici de la temporada de pluges. D’aquí que els policies hagin tirat de impermeables no reglamentaris – “de casa” – per protegir-se del aigua mentre regulaven el trànsit els dies de pluja, que, això sí, han estat pocs.

Per evitar que els agents passin fred o que cada un d’ells hagi de comprar-se un polar a l’ús, el SPPLB ha demanat a Seguretat Ciutadana que permeti als policies “utilitzar el polar bicolor antic” fins que l’Ajuntament adquireixi els nous reglamentaris.

La Policia Local, amb uniformes nous i amb fred
La Policia Local, amb uniformes nous i amb fred

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *