La roba oblidada més solidària

Durant anys, el parc temàtic Terra Mítica de Benidorm ha custodiat una gran quantitat de mercaderia oblidada en les seves instal·lacions i que mai ha estat reclamada. Després del termini reglamentari, aquests objectes es donen a projectes solidaris. L’última iniciativa ha permès donar a l’Associació Projecte Lázaro prop de 400 quilos de roba i altres elements oblidats en el complex d’oci.

Entre el material donat hi ha roba, gorres, ulleres de sol, motxilles i fins carrets de bebè que esperaven en el departament de ‘Troballes’ del parc. L’entitat, que porta més de 20 anys treballant per la integració, potència en aquelles persones que més ho necessiten cadascuna de les seves capacitats amb l’objectiu que puguin produir i gestionar, per ells mateixos, béns i serveis que serveixin per reconstruir les seves vides i la de les seves famílies.

Amb aquest gest, la Fundació Terra Mítica i el Parc Temàtic Terra Mítica han volgut donar suport a aquesta iniciativa i adherir-se al compromís social de Projecte Lázaro. Les 6 botigues d’índole social amb què compta l’Associació Projecte Lázaro, repartides per diferents punts de la Província d’Alacant, seran el punt de destí de gran part de la mercaderia donada per Terra Mítica.

La roba oblidada més solidària
La roba oblidada més solidària

 

Fuente:  http://lamarinaplaza.com/2015/08/11/la-ropa-olvidada-mas-solidaria/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *