La vaga del TRAM deixarà als turistes amb serveis mínims per Setmana Santa per arribar a Benidorm

La Setmana Santa comença amb una vaga en el TRAM d’Alacant que deixarà als turistes que trien aquest mitjà de transport per arribar des de la capital a Benidorm amb un tramvia que patirà retallades d’horaris en aquests dies. Les aturades han estat convocats pels sindicats de l’1 al 4 d’abril i afectarà a diverses línies que oferiran serveis mínims del 55%.

Les aturades afecten quatre línies d’Alacant, entre elles, la número 2 des Estels, que és la que uneix la ciutat amb Benidorm. Aquest servei és utilitzat pels turistes per a poder desplaçar-se a la capital turística després d’arribar en diferents transports de viatgers a la ciutat alacantina. La línia 9 però, que uneix Benidorm amb Dénia, mantindrà el seu servei habitual.

El dia 1 les mobilitzacions dels treballadors seran de 18 a 24 hores; el dia 2 de 00 a 4:30 hi de 19 a 24 hores; el dia 3 de 00 a 4:30 hi de 20 a 24 hores i el dia 4 de 00 a 4:30 hores. En els horaris de matinada, no hi ha circulacions ordinàries, de manera que no afectarà al servei.

La Direcció general de Treball de la Generalitat Valenciana ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, que es produeixin el 55% de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant les aturades. En un comunicat, FGV ha lamentat les molèsties que puguin ocasionar aquestes mesures, derivades de les aturades convocats pels sindicats.

TRAM d’Alacant record a tots els usuaris que es pot obtenir més informació al telèfon d’informació 900 72 04 72 i al web www.tramalicante.es.

La vaga per a aquests dies de vacances ha estat convocada pel SEMAF (Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris) per protestar per la falta d’un conveni col·lectiu en vigor i, especialment, la necessitat en el col·lectiu de maquinistes d’un millor repartiment de la càrrega de treball en els torns de conducció.

La vaga del TRAM deixarà als turistes amb serveis mínims per Setmana Santa per arribar a Benidorm
La vaga del TRAM deixarà als turistes amb serveis mínims per Setmana Santa per arribar a Benidorm

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/31/la-huelga-del-tram-dejara-a-los-turistas-con-servicios-minimos-en-semana-santa-para-llegar-a-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *