L’Ajuntament inverteix 180.000 euros en renovar el front litoral de la Cala

L’Avinguda de Vicente Llorca Alós de la Cala de Benidorm canviarà de cara. Les voreres del passeig, que es trobaven en un avançat estat de deteriorament, han començat a renovar-se amb una inversió de 180.000 euros per donar resposta a les nombroses queixes veïnals ia les reivindicacions de l’empresariat del front litoral més meridional de la ciutat.

A la visites a les obres, l’alcalde de la ciutat, Agustín Navarro ha destacat en aquesta actuació “la participació ciutadana i el consens, ja que en la redacció del projecte s’ha comptat amb Consell d’Escena Urbana compost per tècnics i veïns perquè siguin ells els que diguin com volen la seva ciutat “. En total l’obra, que s’executarà en un mes, abasta 3.400 metres quadrats.

La regidora de Neteja Urbana, Gema Amor, ha remarcat que “l’Ajuntament no podia seguir esperant al que no sabem si finalment arribarà”, en referència a les obres de la segona fase del Passeig de Ponent, l’execució correspon al Govern d’Espanya . Amor ha concretat que aquesta obra arribarà al Parc de Tamarindos i que l’empresa que l’executa, Bertolín, ha estat l’escollida per ser l’oferta més econòmica, ja que ha realitzat una baixada en l’import de la proposta econòmica del 17%, de 217.000-180.000 euros, a la qual va afegir una millora en el projecte: l’execució dels treballs en 600 metres quadrats més.

L’edil d’Escena Urbana ha recordat que en aquest barri s’han executat 11 actuacions de diferent entitat “per millorar la imatge i els serveis del barri”. Més de la que ha arrencat aquest dijous, Amor s’ha referit a les millores que han realitzat els serveis tècnics al Parc de Tamarindos oa les obres d’ampliació dels espais per al vianant de l’avinguda de Montbenidorm amb una inversió de 60.000 euros.

També ha inclòs altres obres que ha demanat l’Ajuntament però executa Hidraqua a l’avinguda de Benissa per millorar els problemes de drenatge que presenta aquest vial en un tram que afecta dos col·legis de la zona i al centre de salut. I ha parlat d’altres de futur, com la que es realitzaran a l’Avinguda de la Vila Joiosa, que forma part del pla d’asfaltat de vials de la ciutat.

De la mateixa manera ha donat compte de les millores en l’entorn de l’edifici Altamira que compliran les instruccions del Síndic de Greuges per millorar la seguretat de la zona amb una ampliació de les voreres, dels treballs de condicionament dels accessos a la Via Parc per dotar de més seguretat a vehicles i vianants, de les millores d’accessibilitat al carrer d’Oviedo, l’escala dels carrers Astúries i Oviedo i de les millores en l’entorn del CdT que suposaran un parc urbà per a l’esplai dels veïns de la zona.

Recentment també va tenir lloc al front litoral la renovació de la balustrada del vial de Vicente Llorca Alós i el escopidor de tota la façana marítima. I el condicionament d’un solar municipal com a aparcament públic gratuït a l’avinguda Marina Baixa, donada l’aglomeració de vehicles que es produeix a la zona en les hores d’entrada i sortida a les escoles pròxims.

L'Ajuntament inverteix 180.000 euros en renovar el front litoral de la Cala
L’Ajuntament inverteix 180.000 euros en renovar el front litoral de la Cala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *