L’ambaixador britànic lloa la seguretat de Benidorm

Quedava molt poc, hores, perquè es consumés la ruptura del pacte de govern entre el PSPV i el CDL, però l’encara regidora de Turisme, Gema Amor, no ha volgut deixar passar l’oportunitat de rebre a Benidorm, amb l’alcalde de la ciutat, Agustín Navarro, l’ambaixador del Regne Unit, Simon Manley, que ha definit la ciutat segurament com el que han dit que digués, un tòpic qualsevol a l’ús dels llocs comuns i veritats irrefutables, és a dir, com una destinació “segur, amb una platja magnífica i una oferta turística molt bona “.

Manley ha concretat que Benidorm és “una ciutat molt estimada pels britànics, com ho demostra la xifra d’un milió de visitants” i ha felicitat els regidors i cossos de seguretat pel seu treball, “amb el qual podem assegurar que les vacances de els britànics són segures i que passaran un temps magnífic “.

I això que no era ni tan sols la primera vegada que Manley visitava Benidorm, un lloc de culte per a un determinat tipus de turista, del que Amor ha dit que, segons estimacions fetes a Fitur, les seves reserves creixeran un 40% respecte a 2014.

Navarro, Amor i l’ambaixador de la reina del Regne Unit han visitat l’oficina del Servei d’Atenció al Turista Estranger (SATE) de l’edifici Torrejó. Aquest servei s’ha incrementat un 40% els tràmits realitzats entre consolats, ambaixades i altres institucions, la majoria després de la pèrdua de la seva documentació per al turista, però també per gestions amb touroperadors, companyies aèries o companyies telefòniques.

Així, s’han dut a terme un total de 869 gestions sense infracció. En total el 2014 s’ha atès un total de 1.750 persones, 1.148 del Regne Unit i Irlanda, 223 de la resta de la Unió Europea, 245 de països no comunitaris, majoritàriament ciutadans russos, i 134 turistes espanyols.

Benidorm concentra el 85,6% de les pernoctacions hoteleres realitzades per turistes britànics a la Comunitat Valenciana. Els visitants d’aquesta nacionalitat van representar el 2014 el 42% del total de les pernoctacions en hotels i sumen 4,6 milions dels més de 11 milions de pernoctacions l’any passat, un 4% respecte que el 2013.

El mercat britànic és el segon en importància després del nacional, que suposa el 50% del total, però el que més destaca dels visitants del Regne Unit és la fidelitat a la destinació, ja que el 72% dels que arriben repeteix la seva visita i un de cada 20 britànics visita Benidorm.

L'ambaixador britànic lloa la seguretat de Benidorm
L’ambaixador britànic lloa la seguretat de Benidorm

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/12/el-embajador-britanico-alaba-la-seguridad-de-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *