L’avinguda d’entrada a Benidorm comença a ser ‘europea’

L’avinguda Comunitat Europea de Benidorm ja comença a prendre forma. Els treballs per a completar amb la urbanització d’una de les principals avingudes d’accés al municipi segueixen a bon ritme després que l’Ajuntament aconseguís el sí de l’empresari Enrique Ortiz per acabar la via per la qual ja es pot circular sobre una capa d’asfalt a condicions.

El tram que uneix la rotonda que dóna accés al complex educatiu del Salt de l’Aigua i als jutjats i l’estació d’autobusos amb la de més avall, cap a l’avinguda d’Europa, ja compta amb la capa de rodament sobre la qual, per fi, podran veure la senyalització horitzontal pintada de blanc després de cinc anys amb línies amarilllas que indicaven obres. Mentre aquest moment arriba, l’asfalt ja és al seu lloc a l’espera de marcar els carrils, excepte en un tram de pujada, on se situa el pont.

Les obres continuen i les màquines han arribat a asfaltar un tros de les principals vies que comencen a l’altra rotonda on acaba l’avinguda Comunitat Europea, mentre la rotonda encara manté les línies grogues.

Els treballs van començar a principis de mes, després que l’Ajuntament hagi reclamat en innombrables ocasions al polèmic constructor que els portés a terme, ja que estaven pendents des de 2009. Finalment, l’empresari va accedir a acabar l’avinguda aprofitant que s’estava arreglant també a entorn de l’estació d’autobusos abans de treure-la a licitació.

Està previst que els treballs durin un mes o mes i mig i puguin estar acabats abans que finalitzi l’any.

L'avinguda d'entrada a Benidorm comença a ser 'europea'
L’avinguda d’entrada a Benidorm comença a ser ‘europea’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *