L’empresa que licita per quedar-se la zona blava ofereix 210.000 euros a l’any de cànon i renovar immediatament totes les grues

Ja se sap el que la UTE Sice-Auplasa ha ofert per quedar-se amb el nou contracte de la zona blava i la grua de Benidorm. Aquest dijous la Taula de Contractació ha obert l’últim sobre, el qual contenia l’oferta econòmica, en la qual la UTE proposa pagar cada any a l’Ajuntament un cànon de 210.000 euros; és a dir, 60.000 euros més del mínim que demanava Benidorm.

I encara que aquests 210.000 euros queden bastant lluny dels 500.000 que es podien arribar a oferir, la veritat és que la UTE ha decidit tirar la resta per altra banda. Així, Sice-Auplasa ha optat per comprometre a renovar totes les grues i els parquímetres de la ciutat pel que fa comenci a gestionar aquests serveis, tot i que l’Ajuntament havia donat a les empreses interessades un termini màxim de cinc anys per fer-ho.

No obstant això, la UTE ha considerat que la renovació dels vehicles, que suposa un desemborsament econòmic gens menyspreable, és vital. I té raó. Perquè com ja va denunciar el PP fa mes i mig, la meitat de les grues actuals està fora de servei, la qual cosa no és estrany si es té en compte que la més nova té ja 14 anys d’antiguitat.

Però a més de renovar la flota de grues i els parquímetres per uns més moderns que permetin entre altres coses el pagament amb targeta, Sice-Auplasa també ha optat per oferir un recinte de vehicles més gran del que se’ls exigia als licitadors. Concretament, 5.000 metres quadrats més, de manera que aquest tindrà finalment 15.000, una mica menys que l’actual.

Ara que ja es coneixen tots els detalls de l’oferta de la UTE, els tècnics municipals hauran d’emetre el corresponent informe sobre l’oferta econòmica. Després d’això, la Mesa de Contractació farà una proposta d’adjudicació que haurà d’anar a ple.

La intenció del govern local és adjudicar el contracte a finals de mes perquè la nova empresa pugui operar com més aviat i tancar per fi el serial ParkControl.

La meitat de les grues de Benidorm estan fora de servei
La meitat de les grues de Benidorm estan fora de servei

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/06/la-empresa-que-puja-por-quedarse-la-zona-azul-ofrece-210-000-euros-al-ano-de-canon-y-renovar-de-inmediato-todas-las-gruas/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *