Leopoldo Bernabeu, detingut

L’edil de Ciutadans per Benidorm ha estat arrestat aquest matí per agents de la UDEF en relació a les gravacions en què parlava amb empresaris sobre assumptes que estaven per debatre en comissions informatives

El regidor de Ciutadans per Benidorm Leopoldo Bernabeu ha estat detingut aquest matí per agents de la UDEF a Comissaria, on se li està prenent declaració en relació a unes gravacions en què parlava amb empresaris sobre assumptes que estaven per debatre en comissions informatives.

En les mateixes s’escolta al portaveu del partit Ciutadans per Benidorm parlar de reunions amb empresaris per a informar sobre assumptes que encara estaven pendents de ser debatudes en les comissions informatives i a les que té accés per la seva condició de regidor.

Després de les publicació d’aquestes gravacions, Bernabeu va admetre el passat mes d’octubre que el contingut de les mateixes pot “ser immoral” però es va defensar assegurant que “es tracta d’una conversa en l’àmbit del que és privat” i que “l’enregistrament és il·legal “. Va assegurar que la publicació dels enregistraments obeïa “a una campanya de persecució contra la meva persona” que haurien orquestrat exmembres descontents del seu propi partit.

Cal recordar que un dia després que ho fes l’oposició, l’equip de govern de l’ajuntament de Benidorm, del PP, també va decidir posar en coneixement de la fiscalia les gravacions “per si considera oportú iniciar les diligències tendents a esbrinar la possible existència de algun tipus de delicte “.

Fonts pròximes al cas asseguren que aquests enregistraments es van traslladar des de la Comissaria a l’òrgan superior competent en considerar que era el més adequat per a la seva investigació i per evitar filtracions en un cas tan delicat.

detencion-leopoldo-bernabeu

Fuente: http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2016/02/11/leopoldo-bernabeu-detenido/1726627.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *