Les hamaques i para-sols de la Cala Del Tí Ximo i l’Almadrava

Durant tota la temporada alta Cala l’Almadrava ha tingut servei d’hamaques i para-sols. Cada dia quan els banyistes han arribat, el mobiliari ja ha estat instal · lat i llest per a ser llogat. Fins el 16 de juliol se sap que el servei ho va estar prestant l’empresa que gestiona les platges de la ciutat, RA Benidorm. I també que des de fa uns deu dies l’Ajuntament busca una mercantil que vulgui assumir aquest servei durant el que queda de temporada estival. Però el que és un ‘misteri’ és qui s’ha estat encarregant del lloguer de les hamaques i para-sols des del 16 de juliol fins ara.

RA va assumir de forma temporal el servei el 17 d’abril. En principi, segons un decret de Contractació, aquesta gestió era fins al 15 de juny. Per a aquestes dates l’Ajuntament esperava tenir ja adjudicat el contracte que englobava la instal · lació i explotació d’un xiringuito a la Cala del Ti Ximo i el servei d’hamaques i para-sols de les dues platges. Però al final, l’Ajuntament va rebutjar les ofertes que es van presentar i va declarar desert el concurs.

RA va seguir encarregant-se de les hamaques i para-sols, però el 16 de juliol va renunciar a seguir fent-ho perquè “no era rendible”. També es fa referència al mobiliari d’una altra cala, la del Ti Ximo.

S’ha reclamat en ple al regidor de Contractació, Miguel Llorca, que aclareixi què ha passat, digui quina empresa s’està encarregant del servei ara mateix i què passa amb la cala del Ti Ximo.

Per al govern, però, no hi ha cap misteri. De fet, segons el regidor de Contractació, tot s’ha fet “amb llum i taquígrafs” de manera que “no pot haver-hi la més mínima ombra del sospita”. Segons han explicat Llorca, “hem hagut de posar en marxa un nou contracte”, perquè després de la renúncia de RA “l’única alternativa era deixar sense servei aquestes dues platges, i això no ho podíem fer en ple estiu”. Però en aquesta rèplica que ha fet per escrit, l’edil no ha aclarit com o quina empresa ha estat fent-se càrrec de les hamaques i para-sols fins ara. Fonts del govern, però han indicat que temporalment i fins que hi hagi nova empresa hi ha una mercantil que, per decret, està prestant el servei de forma transitòria.

 cala-almadrava

Font: La Marina Plaza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *