Les IV Jornades de la Cullera, amb record de participació i dies, obren el Benidorm Gastronòmic

Les Jornades de la Cullera arriben a la seva quarta edició i ho fan amb rècord de participació i dies. Perquè aquest any són 22 els restaurants que s’han sumat a la primera cita del calendari del Benidorm Gastronòmic, que té previstes més activitats i esdeveniments gastronòmics que mai. I a més, aquestes jornades duraran deu dies enfront dels set anteriors edicions, abastant així dos caps de setmana en lloc d’un.

Durant aquests deu dies ia partir d’aquest dissabte passat, els restaurants oferiran menús tancats a un preu únic de 20 euros amb plats de cullera com potatge de bacallà, putxero amb pilotes, olleta de blat, fabada asturiana, mongetes blanques amb cloïsses, marmitako de tonyina, gaspatxo de caça, arròs amb fesols, molles a la pastora amb manetes o timbal de cua de bou.

A la presentació de les jornades han assistit l’alcalde, Agustín Navarro; el president de ABRECA, Javier del Castillo; el padrí del Benidorm Gastronòmic, Jaume Pérez Sales; membres de la corporació municipal i participants.

Durant la presentació el president de ABRECA ha reivindicat el paper del sector hostaler com a generador d’ocupació, ja que segons les seves dades, només a Benidorm l’hostaleria dóna feina a més de 5.000 persones i genera 1.500 llocs de treball indirectes. Del Castillo ha assegurat que els empresaris del sector procuren donar a aquests treballadors la millor qualitat laboral; mentre que l’alcalde ha reconegut “l’esforç” que durant tot l’any realitzen els professionals de la restauració i ha afegit que gràcies a ells i al comerç Benidorm és una ciutat “viva” i “oberta”.

Navarro s’ha mostrat convençut que la ciutat ja té “consolidada” la seva “oferta gastronòmica” i ha subratllat que a això ha contribuït de forma important la implicació i l’aposta dels empresaris pel Benidorm Gastronòmic.

A les IV Jornades de la Cullera li seguiran la III Trobada #TurgastroUa (el 30 de març), la Fira d’Abril a Benidorm (del 20 al 26 d’abril), el V Concurs de Tapes i Pinxo de Benidorm (del 9 al 17 de maig), el Concurs Gastronòmic de artificis (del 27 de juny al 5 de juliol), La Nostra Cuina (el 12 i 13 de juny), el Dia Mundial del Turisme: Setmana de la Broqueta (del 25 de setembre al 4 de octubre) i les IV Jornades dels Arrossos de Benidorm (del 17 al 25 d’octubre).

Restaurants participants a les IV Jornades de la Cullera

Arrocería La Marina, Bar Angelillo, Barranco, Belvedere, Brasería de Sera, Dehesa de D. Saturnino, El Mesón-Cervecería Cruz Blanca, El Yantar d’Asturies, Esturión, Jardín Mediterráneo, La Cava Aragonesa, La Cuina de Ponent, La Familia, La Sidrería Aurrerá, Le Sol, Mal Pas, Rías Baixas, Solotúla Gastrobar, Taberna Andaluza, Taberna Koxka, Taberna Tamboríl y Zarzosa.

Les IV Jornades de la Cullera, amb record de participació i dies, obren el Benidorm Gastronòmic
Les IV Jornades de la Cullera, amb record de participació i dies, obren el Benidorm Gastronòmic

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/02/20/las-iv-jornadas-de-la-cuchara-con-record-de-participacion-y-dias-abren-el-benidorm-gastronomico/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *