M-Clan actuarà el dilluns de festes a Benidorm després de la baixa de Mojinos Escozíos

En només 24 hores la Comissió de Festes Majors Patronals ha aconseguit suplir la baixa de Mojinos Escozíos, que aquest dijous va anul·lar la seva actuació prevista dins el FMP Music Festival a causa de l’operació urgent d’apendicitis a la qual ha hagut de ser sotmès el bateria de la formació. I la Comissió ha aconseguit uns substituts de luxe: els murcians M-Clan.

Així ho ha confirmat la Comissió en un comunicat, en què ha informat que M-Clan actuarà a la Plaça de Ses Majestats els Reis d’Espanya la nit de dilluns a dimarts a les 00.30 hores. La banda murciana de Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez tornarà a actuar a Benidorm després d’haver deixat molt bones sensacions en el públic en l’edició 2013 de l’Iberia Festival.

M-Clan aterrarà a Benidorm després de publicar el seu nou disc, ‘Dos nits al Price’, un doble àlbum gravat el passat juny al Teatre Circ Price de Madrid i en el qual repassen els seus 20 anys de carrera musical.

La Comissió ha agraït a M-Clan que els hagi donat el “sí” a tot just quatre dies del concert i ha reconegut “l’esforç” de la banda tenint en compte “la urgència” amb la qual s’ha contactat amb ells. El president de la Comissió, Vicente Solaz, ha agraït a més “les mostres d’afecte i afecte que els veïns de Benidorm han tingut amb els majorals” després de la baixa dels Mojinos Escozíos; una “adversitat” que s’ha superat “amb el suport de tots”.

A més de M-Clan, pel FMP passaran les bandes locals El Negrobeat i Gascón, Gabyx Beatbox, Indiefference i La Mà del Mort divendres; Els Brincos, dissabte; Revòlver, el diumenge; i El Pescao, la nit de dimarts a dimecres.

M-Clan actuarà el dilluns de festes a Benidorm després de la baixa de Mojinos Escozíos
M-Clan actuarà el dilluns de festes a Benidorm després de la baixa de Mojinos Escozíos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *