Mamen Mayor, de ‘Ché que fort’, nova presidenta de l’Associació de Penyes

Després de diversos anys, els penyistes de Benidorm han tornat a votar per elegir president. Portaven sense fer-ho cinc anys. Els tres primers perquè només hi va haver un candidat a presidir el col·lectiu més gran de Benidorm, que concentra a unes 2.000 persones, i els dos següents perquè va ser necessari tirar gestores en no voler ningú ocupar el càrrec.

Per a aquest 2015, any de la commemoració del 275 aniversari de la troballa de la Verge del Sufragi i també any electoral, hi havia dues candidatures: la de Coly Pérez de la penya Monkiki i la de Mamen Major de Ché que fort.

Per un saló d’actes de la Casa del Fester a vessar, han passat 123 penyes per dipositar el seu vot a l’urna. Al final ha estat Mamen Major qui s’ha imposat per 70 vots a 48, mentre que altres cinc penyes han optat per votar en blanc.

Només ser escollida, i visiblement emocionada, Major s’ha dirigit als penyistes per agrair el seu “suport” i per traslladar-los que espera “estar a l’altura” de les “expectatives”. Ha afegit que tant la junta com ella van a “treballar per aconseguir-ho” i ha exalçat la tasca realitzada per la junta sortint. Una cosa que també ha fet la regidora de Festes, Cristina Escoda, amiga i companya de penya de la nova presidenta, de qui ha assegurat que afronta el càrrec “amb molta il·lusió” després de molts anys rondant pel cap la idea de presentar-se.

Escoda també s’ha dirigit a l’altre candidat, a qui ha qualificat de “fester de pro” i al qual ha convidat a tornar a presentar-se en anys venidors. La responsable de Festes ha manifestat que el fet que haguessin més d’una candidatura a encapçalar l’Associació de Penyes dóna mostra que l’entitat gaudeix de “bona salut” i ha afegit que tant de bo ho viscut en aquesta ocasió “no fos excepcional” i que en els propers anys també hi hagi més d’un penyista interessat a ser president.

Per la seva banda, el president sortint, Jaume González, s’ha mostrat convençut que Mayor i la seva junta directiva exerciran molt bon paper.

En els propers dies la nova presidenta donarà a conèixer als components de la junta directiva.

Mamen Mayor, de 'Ché que fort', nova presidenta de l'Associació de Penyes
Mamen Mayor, de ‘Ché que fort’, nova presidenta de l’Associació de Penyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *