Més de 250.000 vehicles van arribar a Benidorm per Nadal

Benidorm ha estat un dels destins preferits per passar les Festes. Això, unit a aquells que tornen a casa per Nadal, ha fet que el trànsit de vehicles s’hagi incrementat aquest any en la setmana del 20 al 28 de desembre respecte a 2013. En total, 256.736 vehicles van circular per algun dels accessos al municipi en aquests vuit dies.

La Regidoria de Mobilitat i Trànsit ha donat a conèixer aquestes xifres en un comunicat després de comprovar els sistemes de control dels principals punts d’entrada al municipi. El trànsit de vehicles ha augmentat lleugerament la setmana de Nadal respecte al passat any quan es van registrar 255.414 cotxes.

Els accessos principals a la capital turística són utilitzats al dia per milers de vehicles de conductors que van a la localitat a treballar des d’altres municipis de la comarca. Però a més, aquest any, el bon temps ha fet que la ciutat s’hagi omplert de turistes i visitants que fugien del fred per passar uns dies per Nadal, el que ha contribuït a aquestes xifres de trànsit de vehicles.

La regidora de l’àrea ha apuntat que “continua l’evolució positiva en l’increment dels trànsits a la ciutat” i ha destacat que, malgrat el trànsit que ha suportat Benidorm, “no s’han registrat grans incidents”.

L’edil va voler més felicitar els agents de Trànsit de la Policia Local per “la feina que realitzen per regular i vetllar per la seguretat viària a les carreteres de la ciutat en aquestes dates tan especials”.

Més de 250.000 vehicles van arribar a Benidorm per Nadal
Més de 250.000 vehicles van arribar a Benidorm per Nadal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *