Més de 5.000 persones aspiren a aconseguir una feina en el nou resort de Terra Natura

El nou resort turístic ubicat al parc temàtic Terra Natura ha rebut més de 5.000 sol·licituds d’ocupació per als prop d’un centenar de llocs de treball que es crearan a les instal·lacions. Les ofertes de treball es van anunciar fa tan sols un mes i la resposta ha estat immediata.

El nou allotjament Magic Natura Animal, Waterpark & ​​Polynesian Lodge Resort està ubicat dins del complex d’animals i està format per 250 cabanes d’inspiració polinèsia en 65.000 metres quadrats de terreny. El procés de selecció es va iniciar a finals de març i en ell s’han registrat 5.390 currículums per cobrir els més de 100 llocs repartits entre els departaments de recepció, menjador, pisos, bars, animació, manteniment i llocs directius.

Entre els aspirants a aconseguir una feina en aquest nou complex de vacances els més nombrosos han estat els dels departaments de restauració, manteniment, administració, recepció o socorrisme. Els treballs es destinaran principalment a residents de Benidorm i la comarca en una aposta, segons ha indicat l’empresa en un comunicat, per “contribuir al benestar i la riquesa dels veïns”.

La construcció de Magic Natura, la primera experiència mundial d’allotjament amb animals i parc aquàtic, no només crearà més d’un centenar de llocs de treball directes sinó que generarà gairebé 300 indirectes, segons els càlculs de l’empresa. La posada en marxa d’aquest projecte, que s’inaugurarà al maig, suposarà la “arribada de nous turistes que contribuiran a l’economia de la comarca”.

El vicepresident de Magic Costa Blanca, la cadena hotelera a la qual pertany el complex, ha indicat que “estem sorpresos i agraïts davant la quantitat de sol·licituds d’ocupació que han arribat a les nostres instal·lacions”. Així ha apuntat que l’objectiu no és altre que el de generar riquesa i contribuir a la millora del turisme a la nostra zona així com ajudar a “els nostres veïns oferint noves oportunitats”.

Més de 5.000 persones aspiren a aconseguir una feina en el nou resort de Terra Natura
Més de 5.000 persones aspiren a aconseguir una feina en el nou resort de Terra Natura

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/04/08/mas-de-5-000-personas-aspiran-a-conseguir-un-empleo-en-el-nuevo-resort-de-terra-natura/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *