Mig centenar de projectes empresarials impulsats pel INVAT · tur es troben per cooperar

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur) ha organitzat per estelunes l’el segon trobada dels més de 50 projectes adherits a Invat.tur Emprèn 2015 amb l’objectiu que els emprenedors d’aquests projectes empresarials que es van començar a gestar en alguns casos el 2013 puguin crear sinergies, cooperar, compartir experiències, veure altres punts de vista o enriquir els nous projectes empresarials.

Entre aquests projectes destaquen Yazz Tours, organitzadors de recorreguts per la ciutat adaptats per a sords; Country Explora, que proporciona via web i App informació de zones turístiques en què es troba l’usuari; Game in Tours, una App d’experiències culturals combinades amb jocs en escenaris reals; Gastrocasa, un habitatge de l’horta convertida en allotjament gourmet i l’oferta turística de gira al voltant de la gastronomia mediterrània; Busseig a Fons, la central de reserves d’activitats relacionades amb el busseig; Cooking School, una immersió lingüística per a estrangers l’objectiu és la divulgació de la cuina mediterrània; o el foodtruck La Picadora, un projecte gastronòmic de divulgació de la cuina mediterrània.

Aquest últim projecte oferirà una experiència gastrocallejera de la mà del xef Josetxu Terol per, el projecte s’ha desenvolupat en el viver d’emprenedors d’Invat.tur, per tancar la jornada.

Una de les activitats de la jornada de networking del proper dilluns serà la presentació dels projectes en un minut i sense suport tecnològic davant de diverses associacions i socis col·laboradors de Invat.tur Emprèn.

Entre les novetats dels propers mesos relacionades amb el projecte d’Invat.tur Emprèn està creació d’un ecosistema d’emprenedors amb els diferents actors que potenciï les oportunitats de negoci de les incoatives empresarials. A més, a Fitur 2016 Invat.tur Emprèn exercirà com paraigües dels projectes que vulguin assistir a la fira del sector, on hi haurà una zona d’exposició i networking professional.

benidorm, empreses, fitur, INVAT · tur, networking, projectes, sinergies
benidorm, empreses, fitur, INVAT · tur, networking, projectes, sinergies

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/09/26/medio-centenar-de-proyectos-empresariales-impulsados-por-el-invat%C2%B7tur-se-encuentran-para-cooperar/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *