No més violència a Benidorm – 7 D’agost – Plaça De Bous

Com rebuig als festejos taurins programats aquest estiu per la plaça de toros de Benidorm, el divendres 7 d’agost, coincidint amb el festival taurí protagonitzat per Jesulín de Ubrique i Fran Moreno, es durà a terme una macro concentració en què es pretén demostrar , com si d’un repte o pols es tractés, que són més les persones que estan en contra d’aquest tipus de violents espectacles que les que assisteixen a aquests. Per a això s’anima a acudir a totes les persones que estan en contra del maltractament animal per aconseguir ser més antitaurins fora de la plaça de toros que taurins dins d’aquesta a l’hora en què tindrà lloc el festival taurí.

Els acompanyaran el grup musical antitaurí “Major Arcana” que, al costat d’una sincronitzada performace, cantaran el seu conegut tema “La tortura no és cultura”.

Col·laboren diferents associacions, plataformes i partits polítics en contra del maltractament animal com Veggie Style, ADAA (Associació per a la Defensa dels Animals d’Altea), Animals Feel (Alacant), Compromís Els Verds de Benidorm, Plataforma Stop Tauromàquia, PACMA, ACTYMA, Plataforma La Tortura no és Cultura, Gladiadors per la pau, PEPA (Plataforma Ecologista per a la Protecció Animal), Animalistes Torrevella-Guardamar, Associació Protectora Santa Pola i Gran Alacant, Okupa Tordesillas, entre d’altres, i diferents protectores de la província.

La concentració començarà a les 21h i s’estendrà fins a les 23h. Tindrà lloc davant de la plaça de toros, juntament aa l’avinguda L ‘aigüera. Recomanen anar amb roba negra, com en l’anterior concentració antitaurina que es va realitzar en setmana santa d’aquest mateix any.

No més violència a Benidorm - 7 D'agost - Plaça De Bous
No més violència a Benidorm – 7 D’agost – Plaça De Bous

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *