Núvols de tempesta a la informació meteorològica a Benidorm

El regidor no adscrit de Benidorm, Juan Ángel Ferrer, ha manifestat la seva disconformitat amb el que considera absoluta falta d’informació meteorològica a la ciutat.

Ferrer considera que la informació que ofereix l’Ajuntament des de la seva pàgina web és “escassa i decebedor” tot i que Benidorm compta amb modernes estacions meteorològiques de propietat municipal. És més, quan un usuari accedeix a la informació, si desitja dades de la nostra ciutat, se li redirigeix ​​a l’Agència Estatal de Meteorologia. Davant aquesta dada, l’edil conclou que “Per això, no cal mantenir les estacions municipals”.

A Benidorm hi ha dues estacions de propietat municipal. Una es troba a l’edifici consistorial. Una altra a El Castell. Cap, assenyala Ferrer, està aportant dades que puguin ser consultats pels ciutadans i, com diu el díscol no adscrit, quan s’intenta accedir als mesuraments des de la web municipal “si punxes en l’enllaç ‘dades en directe’, torna la pàgina en blanc i la frase not found “. A més, indica Ferrer, l’últim informe que apareix de les estacions locals és de l’any 2007.

Núvols de tempesta a la informació meteorològica a Benidorm
Núvols de tempesta a la informació meteorològica a Benidorm

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *